Gazdikereső

2018.02.19. 15:25

Adjon egy új esélyt Pirinek, Leilának vagy Bruminak!

A Bogáncs Állatmenhely számtalan elhagyott vagy hányatott sorsú ebnek ad új esélyt a boldog életre. Az itt élő állatok mind tele vannak szeretettel és mindennél jobban várják, hogy önfeledten játszhassanak egy hatalmas kertben!

zaol.hu

Gazdikereső sorozatunkban, ezúttal Pirit, Brumit és Leilát mutatjuk be, akik egytől egyig a Bogáncs Állatmenhelyen élnek!

Brumi

Brumi Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Brumi már túl van fiatal évein, hiszen 2006-ban született. A keverék kutyus korábbi gazdája elhunyt, s egy ideig a szomszédok gondozták. Sajnos ennek ellenére rossz állapotban került a menhelyre, szívbeteg volt, mellette heredaganattal küzdött. Hamar megműtötték, egyúttal az ivartalanítása is megtörtént. A sok trauma ellenére, fizikailag és lelkileg rendben van, bár szívgyógyszert kell szednie. Brumi nagyon barátságos, igazi családi kutya! Más kanokat nem tolerál ám szukákkal összeszoktatható. Szökésre hajlamos, kora dacára meglepő ügyességgel veti át magát a kerítésen, így biztonságos tartásához magasított kerítés, esetleg villanypásztor szükséges. Itt olvashat róla bővebben!

Leila

Leila Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Leila egy staff keverék szuka, aki 2013-ban született. Mielőtt a menhelyre került Óhídon kóborolt, egy állatbarát fogadta be ideiglenesen. A kutyus szeme ismeretlen okokból megsérült, de hála a műtéteknek szépen javult. Leila nagyon emberbarát, aktív és mozgékony. Határozott, következetes gazdi illik hozzá, mivel elég makacs. Fajtársaival szoktatni kell, a cicákat egyáltalán nem tűri. Itt tudhat meg többet róla!

Piri

Piri Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Piri 2014-ben született szuka, az ózdi gyepmesteri telepről került a Bogáncs Állatmenhelyre. Szegényt altatás elől mentették meg. Barátságos, de domináns, csak a nála erősebb kutyákat fogadja el, elsősorban kanok mellé érdemes befogadni. Szökésre hajlamos, magas, megerősített kerítés szükséges a biztonságos tartásához, de bármely korosztály számára tökéletes választás! Itt olvashat róla bővebben!

A cikkben szereplő kutyusok mindegyike chipeltetve és oltva van, akár azonnal örökbefogadhatóak. Érdeklődni a 0630/424-3579-es telefonszámon tud!

 

Ezek is érdekelhetik