Van holnap

2020.05.16. 20:00

Pozitív gondolatok helyiektől nemcsak helyieknek – Ambrus Dáviddal beszélgettünk

A zaol.hu-n pozitív gondolatokkal szeretnénk segíteni olvasóinak a pandémia időszakában. Fogadjátok szeretettel sorozatukat, melyben egy-egy ismert zalai személyiséget, előadót szólaltatunk meg a koronavírus-járvány kapcsán. Ambrus Dávid, a Teabag frontembere vajon mit tanácsol az embereknek, hogy kibírják ezt a nehéz időszakot?

Rákos Bianka

Ambrus Dávid

Fotó: Benko Daniel

Akárcsak a legtöbb előadónak, Dávidnak is a koncertezés hiányzott a legjobban a kijárási korlátozás alatt. Saját bevallása szerint egyébként a rendelet nem igazán viselte meg, mivel a Teabag körül volt bőven teendő.

- A szigorítás egy szükséges lépés volt – kezdte a zenész – Persze voltak napok, amikor hiányoztak a barátaim, a közösen eltöltött esték és persze a koncertezés. Utóbbi ellenszereként az együttes körüli munkába menekültem, hiszen mindig van min dolgozni. Ez az enyhítések után is teljesen lefoglal, de élvezem csinálni. Nemrég például a videóklipekbe öltem sok időt. Már alig várjuk, hogy publikálhassuk őket!

Ha már az együttes, Dávid elárulta, amint minden helyre rázódik, nekiáll koncert lehelőségek után kutatni. Mint mondta, mostanában sokan ki vannak éhezve az ilyen közösségi programokra.

 

Ambrus Dávid

- Persze azt is nagyon várom, hogy biztonságában be tudjunk ülni nagyobb baráti társasággal valahova, hogy megvitassuk az élet nagy kérdéseit – tette hozzá Dávid.

S mit tanácsol olvasóinknak? Használják ki a szabadidőt!

- Ezek a nehéz idők egyszerre lehetnek lehetőséggel teli, és sanyarú napok is. Semmiképp ne aggodalommal, vagy dolgokon való rágódással töltsük a felszabadult időt, hiszen, ha belegondolunk kiváló lehetőséget nyújthat a dolgok újragondolására, megtervezésére. Továbbá nem árt egy régi hobbihoz sem visszatérni, vagy egy egészen újat találni, de ezek a napok arra is jók, hogy végre kicsit magunkkal foglalkozzunk, kiélvezzük a magányt. Persze, ha van erre lehetőség…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában