Ambrus Dáviddal beszélgettünk

2020.05.21. 10:03

Ezt ne hagyd ki! Klippremierrel készül a Teabag

A zalaegerszegi zenekar nemrég a közösségi médiában közölte a rajongókkal: a Lélekméreg című daluk után, az Adj hát valamit című sláger is megkapja a maga kisfilmjét.

Rákos Bianka

Fotó: Pálfi Eszter

Fotó: Pálfi Eszter

Az elmúlt években a Tebag népszerűsége folyamatosan nőtt, amelyhez hozzátett az is, hogy felléptek az AlterRábán, valamint a zalaegerszegi Pálinka és Mangalica Majálison is megmutathatták magukat. A zenekar a kijárási tilalom alatt sem pihent, folyamatosan dolgoztak és gyakoroltak, így idő kérdése volt mikor érkezik a újabb videó.

Ambrus Dávid, a zenekar frontembere szerint a legújabb klip igen különleges és őszinte lesz.

- Maga a klip az elmúlt pár év felvételeiből lett összeválogatva. Ez elég színes, szóval kézenfekvő volt az ötlet, hogy kezdjünk vele valamit. Forgatásról nem igazán beszélhetünk, inkább az élet forgatta minden pillanatát, mi csak klipet készítettünk belőle. Szerintem pont ez az őszinteség adja meg a varázsát. A kis videóknak nem volt koncepciója, csak elővettük a kamerát, aztán megörökítettünk pillanatokat. Jól megszerkesztve viszont már egy pofás kis videoklip jött össze – árulta el az énekes, majd hozzátette, később szeretnék a vágott videót eredeti hanganyaggal feltölteni az Instagram oldalunkra is.

Dávid kifejtette, hogy az Adj hát valamit című számot még a kamaszkora végén írta, ahogy ő fogalmazott: „klasszikus rock, kicsit lázadós, kicsit odaszólogatós, tinédzser problémás szöveggel”.

Teabag zenekar

A friss klip beharangozása kapcsán, adja magát a kérdés: Mi lesz a következő projekt?

- Természetesen lesz, és van is új videó. A következő hónapokban mindig fog jönni egy-egy klip. Az utolsón még dolgozunk, most egy kis időre le kellett állni szemet pihentetni, de azt megígérhetem, hogy gond nélkül, időre megjelenik.

A Teabag klippremierjére csütörtök este 20.00-kor kerül sor " target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">a zenekar Youtube csatornáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában