Bulvár-celeb

2021.09.02. 10:34

Telefonon hallgatta végig várandós felesége halálos autóbalesetét Bence

Telefonon hallotta felesége halálsikolyát annak a kismamának a férje, aki Hajdúszovát mellett szenvedett autóbalesetet. A fiatal házasok alig két hónappal ezelőtt tartották az esküvőjüket, és boldogan várták első gyermeküket, egy kisfiút.

Anitának mindössze 26 év jutott a földi létben. Nyár elején ment feleségül élete szerelméhez, a tehergépkocsi-sofőrként dolgozó Bencéhez. Az asszony akkor már áldott állapotban volt, mindketten felhőtlen boldogságban várták a születendő trónörököst.

Augusz­tus utolsó reggelén azonban egy pillanat alatt változott meg minden. Anita a 4805-ös úton Debrecen felé tartott autóval, útközben férjével beszélgetett kihangosítón. Halálos balesetet szenvedett, amit Bence végighallgatott.

Anita és a magzata halálos baleset áldozata lett. Férje gyászolja
Fotó: Bors

 

A fájdalomtól meggyötört férj a Borsnak mesélte el a tra­gikus baleset körülményeit.

„Éppen dolgoztam, amikor a feleségem felhívott telefonon az autójából. Ő vezetett. Mivel mindketten komolyan vettük a KRESZ-t, mindketten kihangosítóról beszéltünk” – mondta Bence.

A diskurzus kifejezetten jó hangulatban telt, ami kettejük között nem volt szokatlan. A kommunikáció viszont egy óvatlan pillanatban megszakadt.

„Még hallottam a feleségem sikítozását, majd a csörömpölést. Azután azt hittem, hogy Anita letette a telefont, ezért többször is megpróbáltam visszahívni, de már nem sike­rült” – csendesedett el a gyászoló férfi.

„Vártuk a gyermekünket. Azt már tudtuk, hogy fiú lesz, de még nem választottuk ki a nevét” – nyilatkozta Bence.

Anita autója totálkáros lett, sajnos belehalt a sérüléseibe
Fotó: Bors

Megpördült egy kanyar után

Mint kiderült, a hatodik hónapban járó kismama a lakóhelyéről igyekezett Hajdúszováton keresztül a 4805-ös úton Debrecen felé, valószínűleg terhesgondozásra.

Anita a széles körben halálútnak is nevezett úton egy kanyar után megpördült, majd átcsúszott a másik sávba. Összeütközött egy másik személygépkocsival, ami egy fának csapódva tört totálkárosra.

Anita autója is összeroncsolódott, a motor szinte teljesen megsemmisült. Még a baleset helyszínén ellátták erős fájdalomcsillapítóval, és lélegeztetőgépre kötötték. A fej- és mellkassérüléseket szenvedett kismamát ezután életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A traumatológiai centrumban ugyan az orvosok hosszasan küzdöttek a kismama és a magzat életéért, de mindketten elhunytak.

Már nézegették a babakelengyét

A házaspár egy Hajdú-Bihar megyei településen élt. A falu most egy emberként gyászolja a mindig mosolygós kismamát és a meg nem született kisfiút. A család egy ismerőse lapunknak elmondta: felfoghatatlannak tartja, hogy egyszerre két fiatal élet is ilyen hirtelen érjen véget.

„Már elkezdték nézegetni a babakelengye kellékeit, miközben Anita lelkiismeretesen járt a terhesgondozásra. Abban biztos vagyok, hogy csodálatos szülők lettek volna” – fejezte be a jó barát.

 

Ezek is érdekelhetik