Prima Díj 2018

2018.11.05. 20:43

Zala Megyei Prima Díj 2018 – Eraklin Táncklub Egyesület

Nemcsak a szűkebb térségben, hanem határon túl, Európa számos pontján is megmutatták tánctudásuk legjavát az Eraklin Táncklub Egyesület fiatal és felnőtt táncosai.

zaol.hu

Lekszikov Csaba elnök: – Az 1990-ben alakult klub célja a kezdetek óta változatlan. Lekszikov Csaba elnök, művészeti vezető, összetartó csapatával egyetemben azt vallja: minél több emberrel szeretnék megkedveltetni, egyúttal életformává tenni a táncot. Az Eraklin Táncklub Egyesület arra törekszik, hogy széles körben megismertessék a polgári élet hagyományait a tánc, a mozgás révén.

Lekszikov Csaba

Nem számít, hogy ötéves vagy hatvan esztendős „diák” kopogtat be a tánciskola ajtaján: mindenkit szeretettel fogadnak. Noha rangos hazai és nemzetközi versenyeken szerepelnek kimagasló eredményekkel, öregbítve Nagykanizsa hírnevét immár több évtizede, az eraklinosok mégis arra a legbüszkébbek, hogy ezreket, nemcsak profi táncosokat, hanem civileket mozgatnak meg évente a nevükhöz fűződő fesztiválokon és szabadtéri rendezvényeken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!