Gazdaság

2014.11.02. 15:45

KKVHÁZ Megyék Versenye

Zalaegerszeg – Mint korábban hírt adtunk róla, idén is megindult a KKVHÁZ versenye, s a zalai csapat is tovább jutott a második fordulóba.

Hajdu Péter

Október 29-én tették közzé az interneten a II. forduló feladatait. A szervezők megtréfálták a versenyzőket, hiszen nem válaszokat, hanem kérdéseket vártak a megyei csapatoktól. A tét: a december 3-i budapesti döntőbe jutás. A forduló eredményhirdetésére november 12-én kerül sor.

A feladat az volt, hogy a KKVHÁZ Megyék Versenye elnöksége minden tagjához egy kérdést kellett intézniük a megyék csapatainak.

Néha maga a kérdés, a probléma felvetés beszédesebb, mint a válasz. Izgalmasnak ígérkezik, hogy az ország eltérő fejlettségű területeinek a kérdései között van-e észrevehető különbség. A megkérdezett 12 tagú elnökség – élén Bod Péter Ákos egykori jegybankkel – választja majd ki, hogy a hozzájuk érkezett kérdések közül melyiket tartották a legrelevánsabbnak, a legjobbnak. Az elnökségben képviselve van a makrogazdaság, a finanszírozás, az adózás, a biztosítás, a logisztika, a képzés, munkajog, valamint az érdekképviselet is. Izgalmas, esetleg egészen aktuális kérdések várhatóak a távközlési és az adóhatósági szakemberekhez is.

Október 30-án 16 órakor zárult a csapatok kérdezési lehetősége. A csapatok kérdései elérhetőek a www.kkvhaz.hu oldalon.

A nagyközönség még több napon át kifejtheti a véleményét a kérdezés sajátos eszközével. A következő linkre kattintva tudja feltenni kérdéseit: http://www.kkvhaz.hu/cikk/2072-on-is-tuntessen-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!