Foci

2011.03.02. 15:15

Megvertek három Haladás-drukkert a szombati meccs után (frissítve)

Mint kiderült, nem múlt el szurkolói összecsapás nélkül a szombati ZTE-Haladás mérkőzés. Laptársunk, a Vas Népe beszámolója szerint a találkozó után többautónyi, vélhetően zetés támadt négy vasi szurkolóra. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást.

zaol.hu

Úgy tűnik, a fokozott rendőri jelenét sem volt elég a szombati mérkőzésen, hogy visszatartsa a szurkolókat.  A Vas Népe szerdai beszámolója szerint az egerszegi vasútállomástól nem messze körülbelül 10-12 - nagy valószínűséggel - egerszegi huligán  támadott meg négy Haladás-drukkert. A szombathelyi T. Adrián elmondása szerint vonattal érkeztek a zalai megyeszékhelyre, a meccs után még beültek a plázába, majd az állomás felé indultak, amikor hirtelen két-három autó fékezett le mellettük, s a „szombathelyiek vagytok” kérdés után 10-12 ember rontott rá és társaira. Egyik fiatalnak sikerült elfutni és segítséget hozni, három társát azonban addigra erősen helybenhagyták. Egyik zöld-fehér Haladás-fanatikus arc,-és orccsonttörést szenvedett a brutális attak során, társa fejét kellett összevarrni, a harmadik halis zúzódásokkal úszta meg a történteket.


Szerda délután Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az alábbi közleményt adta ki: 
A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a zalaegerszegi vasútállomás közelében 2011. február 26-án 19.30 óra körül történt csoportos garázdaság bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást.



A szurkoló beszámolója, s további részletek itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!