Foci

2014.10.21. 13:25

Egy sima, egy fordított - A ZTE FC nyert, az NTE 1866 kikapott hazai pályán

Zalaegerszeg, Nagykanizsa - A női labdarúgó NB II Nyugati-csoportjában a ZTE FC fölényes sikert ért el soros ellenfelével szemben, míg az NTE 1866 hazai pályán kapott ki.

ZTE FC–Dunaújváros 6-0 (3-0)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Molnár.

ZTE: Fülöp – Szabó, Széplaki, Gerencsér (Gángó) – Kerkai, Luczi, Pete, Lempeg (Harmath) – Gáspár, Király (Kovács), Szegedi. Edző: Kostorják Zsolt.

Gólszerzők: Gáspár (3), Szegedi (2), Kerkai.

 

A tabellán az alsóházban tanyázó vendégek ellen lendületesen kezdett a hazai csapat, és gyorsan megszerezte a vezetést. A ZTE továbbra is lendületesen támadott, az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. A folytatásban is a zalai csapat uralta a játékot, és újabb gólokat szerezve fölényes győzelmet aratott. A ZTE FC maradt a második, de már az egyetlen az mezőnyben, amely még veretlen.

Jók: Gáspár, Széplaki, Szegedi.

 

Nagykanizsai TE 1866– Győri ETO FC 1-5 (0-3)

Nagykanizsa, 50 néző. Jv.: Rácz T.

NTE: Balassa Sz. – Balassa D., Somogyi Zs., Szabó Zs., Kanizsai D., Buczkó (Vittman), Horváth E., Szollár, Hozlár (Halász), Tarsoly K. (Takács P.), Takács D. Edző: Benedek József.

Zalai gólszerző: Szollár.

A fordulóig a mezőny egyik veretlenje, vagyis a Nagykanizsai TE és a listavezető Győr találkozott. Talán, ha a hazaiak az első félidő végén a vendéglátók nem kapják a harmadik gólt, élvezetesebb második játékrészt is hozhatott volna a találkozó. A kanizsaiak mintha túlságosan is tisztelték volna ellenfelüket. Akaratban és mentális téren elmaradtak a várttól, de a második 45 percre valamelyest sikerült változtatniuk ezen, s akkor már össze is jött például a szépítő találatuk.

Jók: Balassa Sz., Somogyi Zs., Szabó Zs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!