Foci

2014.09.16. 14:16

Női labdarúgó Magyar Kupa: a 16-ig nem jutottak el

Zalaegerszeg, Nagykanizsa - A női labdarúgó Magyar Kupában mindkét zalai csapat búcsúzott a további küzdelmektől, ráadásul „osztálytársaikkal” szemben, hiszen hozzájuk hasonlóan NB II-es együttesek ejtették ki őket.

Győri ETO–ZTE FC 3-1 (2-1)

Győr, 50 néző. Jv.: Armstrong. A 16 közé jutásért.

ZTE: Fülöp – Szabó, Pete, Széplaki – Gáspár, Luczi, Vincze (Harmath) Gerencsér – Király, Szegedi, Kerkai. Edző: Kostorják Zsolt.

Zalai gólszerző: Gáspár.

A ZTE sérülések miatt ezúttal is tartalékosan lépett pályára. A győriek gyorsan megszerezték a vezetés, az első 30 perc végén megduplázták előnyüket. Az első félidő hajrájában szépített a zalai együttes. Fordulás után a győriek újabb találattal bebiztosították továbbjutásukat. Kostorják Zsolt elmondta számukra nem a Magyar Kupa szereplés a fontos, hanem a bajnokság. A találkozó jó alkalmat kínált, hogy felmérjék a hazaiak játékát, rövidesen a bajnokságban is találkozik egymással a két csapat.

 

NTE 1866–Videoton FC 2-12 (1-2)

Nagykanizsa, 30 néző. Jv.: Halász. A 16 közé jutásért.

NTE: Balassa Sz. (Balogh K.) – Balassa D. (Vittman), Somogyi Zs., Szabó Zs., Kanizsai, Tarsoly K. (Veres), Takács D., Buczkó, Horváth E., Szollár, Hozlár. Vezetőedző: Benedek József.

Nem voltak kellően motiváltak a hazaiak, melyhez társult, hogy közülük többen is sérüléssel bajlódtak. Ehhez képest még igazán szoros volt az első félidő. A másodikat a kanizsaiak több kecsegtető lehetőséggel indították, ám azok kimaradtak, míg a vendégek sorra szerezték góljaikat az időközben el is fáradó vendéglátók ellen.

A zalai gólszerzők: Szollár, Hozlár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!