Foci

2014.02.15. 17:11

Élvonalbeli csapatot vert a ZTE FC

Befejeződött a Téli Nagypályás Műfüves Felkészülési Labdarúgó Torna küzdelemsorozata és az utolsó, szombati játéknapon a helyosztók során kiderült, hogy a megyei csapatok sorozatának győztese a Zalaszentgróti lett.

Kerkai Attila

ZTE FC – NK Zavrc 2-0 (2-0)

Zalaegerszeg, 200 néző.

ZTE FC: Vlaszák (Kalmár) – Kocsis, preklet, Kovács G., Nagy Z. (Potyi) – Holdampf (Kovács L.), Sluka,  Tóth L. (Pesti, Szántó), Simonfalvi (Hajdú) – Grbic (Tanque), Frizoni (Pajor).

Gólszerzők: Grbic,  Kocsis).

A szombati találkozót nem az eredetileg tervezett műfüves pályán, hanem a mellette lévő füvesen rendezték, hiszen a szlovénok előző nap jelezték: csak akkor jönnek el, ha ezen játszhatnak. A találkozó előtt a ZTE FC öltözőjébe látogatott Gyutai Csaba, Zalaegerszeg polgármesetere, aki személyesen tájékoztatta a csapat tagjait, a közgyűlés előző napi döntéséről, miszerint a város megmenti a klubot, ha a fő tulajdonos megköti a várossal a szerződést az adásvételről. A ZTE FC pedig  érezhetően felszabadultan futballozott  az első ligás ellenfelével szemben, hiszen a Zavrc feljutott a szlovén élvonalba és jelenleg újoncként a 3. helyen áll. Harcosan, jól játszott  Lendvai Miklós együttese és nyert is.

Holdampf Gergely, a ZTE FC játékosa  (sötét szerelésben) igyekszik megállítani a szlovén fiút (Fotó: Pezzetta Umberto)

 

Tarr Sprint Andráshida – Haladás II. 1-3 (1-0)

Zalaegerszeg, 100 néző.

Andráshida. I. félidő: Osbáth – Ságo G., Török, Major, Mavolo – Kovács L., Gál – Horváth T., Vittman, Jasarevic – Tóth L. II. félidő: Balogh – Ságo G., Bandics, Varga, Sági A. - Kovács L., Gál – Horváth D., Polareczki, Babos – Vittman.

Gólszerző: Horváth T.

A jó iramú mérkőzésen az Andráshida pontrúgások után kapta a gólokat, s ezek azok a szituációk, melyeket még finomítania kell a zalai csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!