Foci

2014.01.28. 18:05

A ZTE FC a harmadik helyen végzett, a Nagykanizsa ötödik

Zalaegerszeg - Első alkalommal rendezte meg a ZTE FC női teremlabdarúgó-tornáját, s úgy tűnik, hogy az ötlet bevált, ugyanis a résztvevő hat együttes csatározásait sok néző követte figyelemmel.

Kerkai Attila

 

Az egerszegi Városi Sportcsarnokban vasárnap hat NB II-es női labdarúgócsapat mérte össze erejét és a rendező ZTE FC szándéka egyértelmű volt. Egyrészt ezzel a tornával is népszerűsíteni a női labdarúgást, másrészt a téli holtszezonban, a felkészülés közepén versenyzési lehetőséget biztosítani a csapatoknak.

A szervezők mindkét szempontból elégedettek lehettek a rendezvénnyel, ugyanis szépszámú közönség is kilátogatott a csarnokba, és a mérkőzések is a kívánt színvonalon és iramban zajlottak. Végül kettős győri siker született, hiszen az első két helyen a kisalföldi megyeszékhelyről érkezett csapatok végeztek, legjobb zalai együttesként a ZTE FC a harmadik helyen zárt.

Az I. ZTE FC női teremlabdarúgó-torna végeredménye: 1. Győri ETO FC 12 pont, 2. DAC UNIO Győr 12, 3. ZTE FC 7, 4. PVSK 4, 5. Nagykanizsa 4, 6. PMFC 4.

Különdíjak: Gólkirálynő: Mészárosné Kovácsics Diána 6 gól (DAC UNIO Győr). Legjobb mezőnyjátékos: András Franciska (Győri ETO FC). Legjobb kapus: Balassa Szabina ( Nagykanizsa). Legjobb hazai játékos: Boda Patrícia.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!