Foci

2012.03.26. 16:36

Női foci - Elmaradt a siker, de megmaradt az esély (képgalériával)

A remélt siker elmaradt, ám egy pontot így is szerzett a Páter Fit-Well Nagypáli NB I-es női labdarúgócsapata az Újpest ellen, amely még bízhat a felsőházba kerülésében.

zaol.hu


Páter Fit Well - NagypáliÚjpesti TE  1-1 (0-1)
Vasboldogasszony, 200 néző. Jv.: Vizi.
Nagypáli: Kiss  Szabó, Németh, Soproni, Boda  Tölgyesi, Vörös (Kerkai)  Gáspár (Szegedi), Vincze (Széplaki), Rózsás  Végh. Edző: Péter Zoltán.

A zalaiak számára nagyon fontos mérkőzéssé lépett elő ez a találkozó, hiszen egy győzelemmel a Nagypáli bebiztosíthatta volna helyét a felsőházi rájátszásba is. A baj csak az volt, hogy a zalaiak egyik régi mumusa, az Újpest volt a vendég, amely sok borsot tört már az orruk alá... Most például a 32. percben azzal, hogy egy 45 méterről elvégzett szabadrúgásból a labda a 11-es pontnál lepattant és a kapus felett a hálóba hullt. A Nagypáli csapatán érződött a feszültség, amely sokszor görcsös játékot eredményezett. A hazaiak aztán a második félidőben egyre több helyzetet dolgoztak ki, s miközben ziccerek is kimaradtak, Végh Renáta egyenlített. A hajrában a hazaiaktól Némethet kiállította a játékvezető, de maradt a végeredmény, s habár a Nagypáli csapatának nem sikerült nyernie, még nem veszett el számára a felsőházi tagság kiharcolásának esélye. A zalaiak szombaton (15.00) a meggyengült Győri Dózsát fogadják, amely ellen most kötelezőnek tűnik a győzelem, majd az alapszakasz zárómérkőzésén a Femina otthonában egy pontot kellene még szereznie Péter Zoltán csapatának.

Gólszerzők: Végh, illetve Barsi.
Jók: Szabó, Soproni.
Péter Zoltán: Azt kell, hogy mondjam, az Újpest csapata helyzet nélkül vitt el tőlünk egy pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!