Foci

2011.11.22. 14:46

Hol folytatja Beckham?

Nem szeretne a Manchester United ellen más angol csapat tagjaként játszani David Beckham, a klub korábbi kiválósága, aki egyelőre nem tudja, Amerika után hol folytatja pályafutását, ugyanakkor álomszerűnek nevezte, ha helyet kapna a londoni olimpián érdekelt brit labdarúgó-válogatottban.

MTI

A 36 éves középpályás öt idényre szóló szerződése a Los Angeles Galaxynál idén lejár, ráadásul az utolsó szezont vasárnap bajnoki címmel ünnepelte.
Beckham a Talksport nevű rádióadónak kedden elmondta: jelen pillanatban hivatalosan még a Galaxy játékosa, és amikor lejár a megállapodása, a családjával megbeszéli, mi számukra a legjobb.
   
"Egyik csapattársam sem szeretné, ha elmennék, de ha mégis, az szomorú lenne. Öt éve ugyanabban a csapatban szerepelek a többséggel együtt, nagyon jól megismertem őket" - jegyezte meg.
 
A hírek szerint ajánlatokban nincs hiány, hívják a Premier League-ből és Franciaországból egyaránt.
"Amikor a Manchester Unitedhez kerültem, itt akartam befejezni a pályafutásomat, de szerencsétlen módon nem így történt. Soha nem tudnám magam más Premier League-es csapatban elképzelni, de soha nem lehet tudni. Néha történnek furcsa dolgok" - így a híres futballista, aki korábban, amíg szünetelt az észak-amerikai bajnokság, Angliában az Arsenal és a Tottenham együttesével tréningezett, játékosként pedig az olasz AC Milant erősítette.
   
A Paris Saint-Germain-hez történő esetleges leigazolásával kapcsolatban azt mondta: nagy elismerésnek tartja, hogy 36 évesen még komoly klub érdeklődik iránta, ám frissnek érzi magát, és szerinte képes csúcsszinten játszani.
   
Az interjúban szóba került a londoni olimpia is. Ezzel kapcsolatban jelezte: egyik álma teljesülne, ha az egyesített brit válogatottnak tagja lehetne a jövő nyári ötkarikás játékokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!