Foci

2011.11.16. 03:29

A Haladás lesz a vendég

A labdarúgó Ligakupában a ZTE FC együttese ma 13 órakor a Haladás együttesét látja vendégül. A kék-fehérek ezúttal is vegyes csapattal lépnek majd pályára.

Bóbics László

Ezért mindent meg is tesznek és a hét közepétől kétnapos összetartásra utazik a csapat Bükfürdőre. A szombaton 16 órakor kezdődő DVTK elleni találkozóra érkezik majd vissza Zalaegerszegre a Prukner László által irányított gárda.

A mai találkozón a kispadon Preisinger Sándor foglal majd helyet. Az csak az utolsó pillanatban derül ki, hogy az első csapatból lesz-e olyan játékos majd, akivel számolhat a hajdani labdarúgóból lett tréner. Motiválni biztos, hogy nem kell senkit, mert függetlenül attól, hogy nem a két város legjobbjai lépnek pályára, egy ZTE-Haladás futballmeccs mindig igazi presztízscsata.

A fiatal tréner annyit elmondott, hogy Prukner László vezetőedző keretéből valószínűleg, Ahmet Delic, Manuel Hervas, Kovács Gábor, Radenko Bulatovics és Danils Turkovs is csatlakozik a harmadikvonalban futballozó gárdához. Az utóbbi kettő kisebb sérüléssel bajlódott a napokban, így nem tudtak a héten teljes értékű munkát végezni.

- Számomra minden meccs egyformán fontos, ezért érthetően nyerni szeretnék - mondta Preisinger Sándor. - Remélem ezt valamennyi játékos így gondolja. Az NB III-as kerethez tartozóknak nagyon jó lehetőséget nyújt a találkozó, hogy megmutassák mit tudnak.

 

 

MLSZ - nem...

Az egerszegiek szerették volna ha a Ligakupa meccset a pálya talajának kimélése miatt nem a stadionban rendezik, de az MLSZ nem engedte. Így nem kizárt, hogy a reggeli fagyok által fellazult gyepszônyegben elég nagy kár keletkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!