Foci

2011.05.18. 17:35

Nagy a mozgolódás az alsóházban (videóval frissítve!)

A 25. forduló sok jó meccset hozott: a Lenti legyűrte a Zalakarost, a Zalalövő döntetlent játszott az Andráshidával. A Semjénházát. simán verte a Miklósfa, mint ahogy nem volt kérdés Pókaszepetken és Zalaszentgróton sem, hogy ki nyeri a meccset. A Teskánd és a Tungsram jó meccsen remizett. A tudósítás folyamatosan frissül képgalériákkal és videókkal. Eredmények:

Urbanics Pál

Let's do It Technoroll TE - Z. Becsali-Tungsram LSE 2-2 (1-0)

Teskánd, 100 néző. Jv.: Gerencsér G.

Teskánd: Fábián - Palkó G., Pásztor, Szita, Szabó A., Lepár, Nagy S. (Szabó B.), Palkó T., Simon (Gerencsér), Horváth, Koczor. Edző: Kovács Imre.

Z. Tungsram: Lepár - Szekeres, Bogdán, Miszori, Erdélyi (Kellermann), Gáspár, Sárközi (Farkas), Balogh, Horváth (Orbán), Kiss, Németh. Edző: Jandovics Jenő.

Csípős hidegben kezdte a mérkőzést a két csapat, és ez egy kicsit talán rá is nyomta a bélyegét a játékukra. A Teskánd meddő mezőnyfölényben játszott, azonban helyzeteket nem igazán tudtak kidolgozni. Sok volt a bosszantó hiba mindkét csapat összjátékában, alig volt folyamatos játék, a kapuk pedig csak elvétve forogtak veszélyben. Félóra elteltével aztán megszerezték a vezetést a hazaiak, és félidőben is a vezetés tudatában vonulhattak pihenni Kovács Imre edző játékosai. A második játékrészben a vendégek magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, jó értelemben vett agresszív játékuknak nehezen találta ellenszerét a hazai gárda, így a félidő közepére már vendégelőnyt mutatott a képzeletbeli eredményjelző. A teskándiak tanácstalanságára leginkább Lepár Tamáson látszódott meg, a rutinos középpályás sokszor nemcsak a bíróval, hanem a saját csapattársaival is fennhangon ordítozott. Persze valahol érthető is a remek játékos indulatos fellépése, hiszen mindannyian tudjuk róla, hogy ő mindig és mindenáron győzni szeretne... Az utolsó 10 percre hatalmas rohamokat indított a hazai csapat az egyenlítésért, és ezt egy szép bal oldali akció után sikerült is véghezvinniük, így 2-2-es döntetlennel zárult a mérkőzés. A második félidőre igazán hangulatos mérkőzés kerekedett az "egerszegi" derbiből, amin a játékvezető és asszisztensei is remek teljesítményt nyújtottak.

Gólszerzők: Horváth (2), ill. Balogh, Kellermann.

Jók: Palkó G., Palkó T., Koczor, ill. az egész csapat.

Ifjúsági: Teskánd - Z. Tungsram 5-1.

Zalalövő TK - Kentaur ASC 1-1 (1-0)

Zalalövő, 200 néző. Jv.: Matyi.

Zalalövő: Dóra - Hozbor, Erdei, Kósik, Nagy Á., Zelkó, Járfás (Galambos), Kovács R., Kaszás, Luki (Balaskó), Gál T. Edző: Ostrom János.

Andráshida: Babina  Monok (Pintér), Bandics, Sági A., Dobos A. (Huber), Tóth, Bakonyi (Németh Z.), Csáki, Sziráki, Kovács L. (Hideg) Sági G. Edző: Dobos Sándor.

Az előző fordulóban Egerváron vereséget szenvedő Zalalövő hazai pályán próbált javítani a tavaszi szezon legjobb formában lévő együttese ellen. Az első félidőben a hazaiak, a másodikban pedig inkább a vendégek voltak kezdeményezőbbek, így megérdemelt a pontosztozkodás.

Gólszerzők: Kaszás, illetve Erdei (öngól).

Jók: Kósik, Nagy Á., Járfás, Kaszás, Kovács R., ill. Bandics, Dobos A., Sági G.

Ifjúsági:  Zalalövő - Andráshida 0-4.

Lenti TE - Gránit Gyógyfürdő SE 2-1 (1-0)

Lenti, 100 néző. Jv.: Molnár A.

Lenti: Balogh T. - Szekeres R., Balog Cs., Kancsal, Magyar A., Kiss, Czigány, Kosár, Horváth M., Völgyi (Boa), Hóbor (Pozsgai). Edző: Németh Imre.

Zalakaros: Munkácsi - Kolperger, Mózes, Hollender, Hajmási, Mozsár, Pécsi, Szalai, Szabó I., Beke. Edző: Harcz Lajos.

A Lentinek az utóbbi hetek mélyrepülése után mint egy falat kenyérre, úgy volt szüksége erre a győzelemre. A siker értékét tovább növeli, hogy egy jól játszó Zalakaros sikerült két vállra fektetni.

Gólszerzők: Kiss, Kosár, ill. Szabó I. Jók: Balogh T., Magyar, Kosár, ill. Kolperger, Szabó, Beke.

Ifjúsági: Lenti - Zalakaros 14-2.

FC Napred - Egervári TE 2-0 (0-0)

Tótszentmárton, 150 néző. Jv.: Pujcsek A.

Tótszentmárton: Csányi - Simon, Kozári, Dezső, Tislér, Kósa, Vlasics (Markek D.), Vörös, Csányi II. A. (Horváth I.), Kőrösi, Kovács. Edző: Markek István.

Egervár: Németh - Cséve (Halas), Pilisi, Farkas M. (Csík), Varga Sz., Bognár, Papp, Csalló, Kónya (Borsos), Bencze P., Dömötör. Edző: Csányi Imre.

Két remekül felkészített csapat találkozott Tótszentmártonban, ahol a koncentráltabban futballozó hazaiak megérdemelten győzték le a helyenként kifejezetten jól játszó Egervárt.

Gólszerző: Kőrösi (2). Jók: Simon, Vörös, Kőrösi, Kovács, ill. Pilisi, Papp, Bencze P., Csalló.

Ifjúsági: FC Napred - Egervár 16-1.

Semjénháza SE - Miklósfa SE 0-4 (0-2)

Semjénháza, 100 néző. Jv.: Lakics P.

Semjénháza: Lajkó - Kuzma, Németh I., Csóka, Németh G. (Pázmándi P.), Nagy R., Hegedűs, Pázmándi A., Preksen, Stróber (Tulézi), Kéri. Edző: Stróber Attila.

Miklósfa: Freishmid - Tóth, Verebélyi (Farkas), Csepregi, Gerencsér, Orbán (Papp), Béli (Németh), Jakab, Pongrácz, László, Szakmeiszter (Matyók). Edző: Kiss István.

Az enerváltan játszó Semjénháza nem tudta megállítani a miklósfaiak rohamait, akik ilyen különbséggel is megérdemelten nyertek.

Gólszerzők: László (2), Jakab, Béli. Jók: senki, illetve László, Jakab, Béli. Kiállítva: Németh I. (Semjénháza, 44.).

Ifjúsági: Semjénháza - Miklósfa 1-4.

KSE Csesztreg - Gelse Termál SE 4-3 (2-2)

Csesztreg, 50 néző. Jv.: Kiss N.

Csesztreg: Pajor - Kasza, Elek, Bodó, Kovács, Pászti, Nemsics, Bagó, Szabó P., Pethő, Szabó D. Edző: Fen-
tős Pál.

Gelse: Horváth L. - Tóth, Kálóczi, Horváth L. II (Kiss), Simon, Végh, Zsoldos S., Horváth R., Markotán, Antal (Zsoldos Sz.), Bakonyi. Edző: Sziva Nándor.

Fordulatos mérkőzésen tartotta otthon a három pontot a jól küzdő gelseiek ellen a Csesztreg.

Gólszerzők: Bagó (3, egyet 11-esből), Nemsics, ill. Horváth R., Antal, Zsoldos S.

Jók: Bagó (a mezőny legjobbja), Nemsics, ill. Tóth, Zsoldos S., Horváth R.

Ifjúsági: Csesztreg - Gelse 4-0.

Zalaszentgróti VFC - Haladás SE Pacsa 8-0 (4-0)

Zalaszentgrót, 100 néző. Jv.: Szabó II. Z.

Zalaszentgrót: Horváth - Ferenczi, Fodor, Balogh Á., Vasas, Balogh T. (Takács), Komoróczi, Propszt (Szép), Varsányi, Virágh, Tóth D. Edző: Fejérvári Ferenc.

Pacsa: Szommer - Magyar L., Oláh, Magyar I., Blaskovics (Mészáros), Kelemen (Bokor), Magyar Á., Kovács, Mészáros, Flander, Balázs. Edző:  Tóth Attila.

A tavasszal rapszodikusan teljesítő Pacsa egyszer 4 góllal nyer otthon, máskor nyolccal is képes kikapni. A Miklósfa után most a Zalaszentgrót tömte ki őket tisztességesen, utóbbiak teljesítménye előtt meg kell emelni a kalapot. Tóth Dániel mesterhármasa fantasztikus teljesítmény, a villámgyors csatár már 20 gólos a bajnokságban, ezzel egyedül vezeti a megyei bajnokság góllövő listáját.

Gólszerzők: Tóth D. (3), Komoróczi (2), Propszt, Takács, Varsányi.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Ifjúsági: Zalaszentgrót - Pacsa 12-0.

Tóth-Hús Pókaszepetk SE - Tormafölde SE 9-1 (4-1)

Pókaszepetk, 150 néző. Jv.: Varga.

Pókaszepetk: Juhász - Pintyőke, Tibola (Varga), Huszár (Deák), Csécs S., Bertók, Mondai, Száraz, Csécs Z. (Kovács), Hemela (Orbán), Büki. Edző: Németh Ferenc.

Tormafölde: Papp - Kovács (Horváth), Hencz, Tóth B., Szabó (Lajkó Sz.), Soós, Lajkó K. (Igazi), Kondákor, Holl, Gyurkac, Pörzse. Edző: Hermán István.

Ami az utóbbi időben kifelé pattant a kapufáról, az ezúttal a hálóban kötött ki a hazaiaknál, akiknek minden bejött a mérkőzésen. A Tormafölde fordulóról fordulóra egyre lejjebb kerül, ez a vereség most feltétlenül padlóra küldte őket, hiszen egy közvetlen riválistól kapták...

Gólszerzők: Huszár, Mondai, Száraz (2), Csécs Z. (2), Büki (2), Bertók, ill. Hencz.

Jók: az egész csapat, ill. Kondákor, Gyurkac. Kiállítva: Kondákor (Tormafölde, 65.).

Ifjúsági: Pókaszepetk - Tormafölde 3-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!