Foci

2011.01.07. 07:04

Pénteken kezdenek Hévízen és a Kölcseyben is

Péntek este 20 órakor indul útjára a labda a zalaegerszegi Kölcsey-gimnáziumban, ahol folyamatosan zajlik majd a II. Szív Emléktorna. Ugyanakkor Hévízen 15 órakor a 20. Tavirózsa Kupa vasárnapig tartó sorozata kezdődik.

Kerkai Attila

Tegnapi számunkban részletesebben is írtunk az Egerszegen rendezendő, Luki András és Udvarhelyi András által szervezett II. Szív Emléktornáról. Cikkünkben egy félreértés miatt (tavaly valóban ott rendezték) az Apáczai ÁMK-t jelöltük meg színhelyül, azonban a ma 20 órakor kezdődő viadala Kölcsey-gimnáziumban kerül sorra, ahová a nézőket is várják a szombaton 18.30-ig tartó tornára.

Egy másik jelentős teremlabdarúgó-viadal is ma veszi kezdetét a megyében, mégpedig Hévízen, a sportcsarnokban. A 20. alkalommal megszervezett Tavirózsa Kupán 15 órakor indul útjára a labda, és az igencsak nívós mezőnyt felvonultató viadal szombaton egész nap folytatódik. Ahogy vasárnap is, amikor a tervek szerint 15.30-kor a döntő összecsapásra kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!