Foci

2010.12.21. 03:28

Koman is pályára lép

Ahogy arról már korábban is írtunk, december 23-án 12 órától a zalaszentgróti sportcsarnokban a fiatalon, tragikus körülmények között elhunyt társuk emlékére jótékonysági tornára gyűlnek össze a volt soproni játékostársak.

Bóbics László

 

S hogy kik is voltak az egykori csapattársak, akik most újra összejönnek? Többek között Koman Vladimir, a Sampdoria válogatottja, Lázár Pál, a honi NB I-es listavezető Videoton FC válogatottja, Kovács Olivér, a Nike Most Wanted győztese, Farkas Zoltán, a Kaposvár, Németh Milán, a Pápa NB I-es játékosa és még sokan mások. A jótékonysági rendezvényre a nyolc pályára lépő csapat mellett a szervezők szépszámú közönséget is várnak. Az érdeklődés azért is nagy, mert Komanék aláírása nagy érték, no és a középpályással vagy éppen Lázárékkal készülő közös fotó is örök emlék marad a futball szerelmeseinek. Skalpgyűjtésre pedig lesz lehetőség a jótékony gála keretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!