Foci

2010.11.06. 16:00

Fradi-verés Egerszegen!

Színvonalas mérkőzést hozott a rangadó, amelyet Balázs Zsolt vezérletével megnyert a hazai csapat. A ZTE győztes gólját Ahmet Delic szerezte 11-esből a 88. percben.

Urbanics Pál

ZTE FC - FTC 2-1 (1-0)

Zalaegerszeg, ZTE-Aréna. Jv: Kassai Viktor (ifj.Tóth Vencel, Butkai Zsolt)

8086 néző

ZTE: Vlaszák - Kocsárdi, Miljatovic, Varga R., Panikvar - Szalai, Balázs, Kamber, Illés  (Horváth A 59.) - Rajcomar (Delic 68.), Simon A. (Turcsik 83.) Vezetőedző: Csank János.

FTC: Haber - Balog Z. (Adriano 33.), Csizmadia, Rodenbücher - Andrezinho, Józsi, Maróti, Rósa (Stanic 80.) - Schembri, Heinz, Miljkovic (Abdi 53.). Vezetőedző: Prukner László.

A mérkőzés összefoglalója a Sport 1 jóvoltából. Forrás: www.zte.hu

A mérkőzés on-line közvetítése:

I. félidő

Felsorakoztak a csapatok és nyugodtan kijelenthető, szép számú közönség látogatott ki a 2. és a 3. helyezett csapatok meccsére. Hamarosan útjára indul a labda.

1. perc: A ZTE kezdte a mérkőzést. Rangadóhoz méltó körítés fogadta a játékosokat, hiszen mindkét szurkolótábor hiányzó nélkül van jelen a mérkőzésen. A Fradi keménymagja egy egész szektort megtölt.

3. perc: Schembri kevergetett a jobb oldalon, élesen középre lőtte a labdát, Heinz a kaputól 17 méterre átvette azt, majd lőtt, 1 méterrel a jobb kapufa mellé.

4. perc: 1-0-ra vezet a ZTE! Egy keveredés után Balázs Zsolt lőtt 10 méterről az üres kapuba. Háber ejtett ki egy jobb oldali beadást, Simon elől még el tudta ütni, pechjére éppen Balázs elé, az eredmény ismert.

6. perc: Egy pofás ZTE-támadás futott a bal oldalon, laza egyérintővel jutottak el a kapuig az egerszegiek, azonban Simon sarkazása nem jött be. Nem sokkal később Schembri maradt lent a földön egy Vargával való találkozás után. Mi nem láttunk szabálytalanságot.

 

10. perc: Balog akasztja meg Balázst, bal oldalról, jó szögből jöhet szabadrúgással a hazai csapat. Illés fut neki a labdának, Panikvar emelkedik a legmagasabbra, és hanyag mozdulattal kifejeli a közönségnek a labdát. Több volt ebben a helyzetben.

A Fradit láthatóan megfogta a gyorsan bekapott, ráadásul potyagól, egyelőre keresik magukat a pályán.

13. perc: Balázs szerez labdát a középpályánál, ha kicsivel több szerencséje van, passza elér Rajcomarhoz, azonban Csizmadia résen volt.

15. perc: A korábbi cseh válogatott Heinz még mindig remek játékos, ezúttal is ő indított egy akciót, ami azonban a jobb oldalon Panikvar közreműködésével el is halt.

16. perc:  Nem helyzet, de feltéltenül megemlítendő, hogy a nagy kedvvel játszó Balázs Zsolt nem először csinált bolondot a védőiből.

17. perc: Egy jobb oldali FTC-akció után Rósa kerül lövő helyzetbe, éles szögből jobbról leadott lövését Vlaszák kiüti, a kipattanó ferencvárosi lábra kerül, azonban Kassai lefújja az akciót les miatt.

19. perc: Schembri ugrik ki a semmiből a jobb oldalon, ajtó-ablak helyzetben támadta Vlaszákot, kicsit kisodródott, így nagyon csúnyán fejezte be az akciót: méterekkel mellé lőtt. Óriási ziccer volt. Az eset után a lest reklamáló Panikvart figyelmezteti Kassai.

 Megvan az első sárga lap: Miljkovic kapja, miután Kamberbe szállt be hátulról.

20. perc:

21. perc: A Fradi középpályája jól szűri meg a ZTE akcióit, ebben nagy szerepe van a korábbi ZTE-játékosnak, Józsi Györgynek.

23. perc: Maróti sistergős bombáját védi Vlaszák másodszorra, mert kicsit kipattant a veterán kapusról. Lehetett vagy 35 méter a távolság.

26. perc: Panikvar kígyózott el a védők között, majd feldobta magát, és Kassai játékvezető jogosan büntette sárga lappal a szlovén játékost, aki az eddig eltelt 26 percben végig reklamált, így már régóta a bíró látószögében volt.

27. perc: Simon fejelt le egy labdát az FTC 16-osánál, a bal oldalon ácsorgó Illés gondolt egyet, és kapura csavarta a játékszert, amely nem sokkal ment a bal kapufa mellé.

28. perc: Schembri kis híján egyenlített, bal oldali beadást követően maradt egyedül a 16-oson belül, jobb felső sarokba tartó lövését Vlaszák bravúrral hárította.

31. perc: Állt a játék, egy csel után vétlenül a lábfejével eltalálta Panikvar Balogot, akit rövid ápolás után le is kellett cserélni, a helyére 5-ös számmal Adriano állt.

35. perc: Bal oldali ZTE-akció után Balázs adott jó labdát Rajcomarnak, aki azonban fejjel nagyon rosszul vette át, így odalett a lehetőség.

39. perc: A villámléptű Schembri mélységi beindulásai állandó veszélyt jelentenek a ZTE kapujára, ezúttal is tőle indult egy akció, azonban a ZTE-védők üggyel-bajjal hárítani tudták azt. Vlaszák védett hatalmas nagyot Andrezinho lövésénél, aki a bal oldalról cselezte be magát a kapu elé.

42. perc: Egy dolog nem kérdéses, a vendégek diktálják a tempót, a játék ezen szakaszában a ZTE többnyire védekezik, a saját térfelét sem tudja nagyon átlépni. Amikor meg igen, akkor rendre a rossz megoldást választják a döntő pillanatokban, akár csak a 42. percben Szalai, amikor passz helyett 3-3-as szituációban ellőtte a labdát. Lövése csúnyán fölé szállt.

44. perc: A frissen beállt Adriano bombázott Vlaszák keze közé egy labdát úgy 23 méterről.

45. perc: Panikvar lódult meg amolyan "emtékásan", szépen ugratta ki Rajcomart a bal oldalon, a holland játékos azonban ismét rosszul vette át a labdát, így odavolt a helyzet.

+1 perc: Balázs egy bedobást követően a 16-oson belülről hátrahúzta a labdát Simon elé, aki azonban nem tudta helyezni lövését, így a labda  Haber zsákmánya lett.

Vége az 1. félidőnek

Információink szerint a Panikvarral ütköző Balog Zoltán orra tört el, jobbulást kívánunk neki. A mérkőzésnek nagyon jót tett a korai gól, a magyar bajnoki színvonalhoz képest jobb meccset láthatunk. Az első félidőben hátránya ellenére az FTC irányítja a játékot, azonban igazán felépített támadásból nem tudják veszélyeztetni a jól védő Vlaszák kapuját. Ami tény: a Ferencváros akcióinak zömét a jobb oldalon vezeti, így Kocsárdira és Szalaira nagy szerep hárul védekezésben. Ezt egyelőre több-kevesebb hibával megoldották. Kövessék velünk a hamarosan kezdődő második félidőt is online!

46. perc: Elkezdődött a 2. félidő.

49. perc: Rajcomar-Simon akció után utóbbi bal oldalról tört be az FTC 16-osán belülre, majd lőtt is, azonban az asszisztens helyesen lesen megállította az akciót.

52. perc: Csizmadia és Háber szerencsétlenkedik saját 16-osán belül, Simon kis híján labdát szerez, azonban előbbi kétségbeesetten kirúgja a játékszert.

54. perc: Cserél az FTC. Abdi áll be Miljkovic helyére. 

55. perc: Rajcomar szép cselekkel játszotta tisztára magát, az FTC kapujától 18 méterre, majd jó ütemben ugratta ki Balázst, aki kisodródva jobbról a kapu mellé lőtt.

57. perc: A Ferencváros kissé szervezetlenül játszik, támadnak, de nem jutnak előrébb átlövéseknél.

A mérkőzés irama sajnos egy kicsit leült, ilyenkor szokták mondani, hogy kellene még egy gól.

59. perc: A sokat dolgozó Illés helyén Horváth András játszik tovább.

60. perc: Ismét bebizonyosodott, hogy Kassai játékvezető nem szereti a színészetet, hiszen most Kambernek mutat fel sárga színű kártyát, amiért a szerb játékos eljátszotta a nagy halált.

 61. perc: Heinz tologatta a labdát a ZTE kapujától 18 méterre, majd kissé balról lövésre vállalkozott, a labda csúnyán fölé-mellé ment.

 

62. perc: Horváth adott óriási labdát a középen kiugró Balázsnak, aki a kapujából kifutó Háber fölött átemelte a játékszert, azonban Adriano menteni tudott.

64. perc: Egyenlít a Ferencváros: 1-1! Schembri fejelt vissza a ZTE kapujának előterében egy labdát az érkező Rósa Dénes elé, aki senkitől sem zavartatva sodorta be közelről a labdát. Az egyenlítő találatnál a ZTE védelme teljesen elaludt, Vlaszáknak esélye sem volt a hárításra.

67. perc: Csizmadia sárgul be, miután visszahúzta a kiugrani kívánó Horváthot.

68. perc: Cserél a ZTE: Rajcomar helyett Delic.

69. perc: Abdi kapott remek labdát a jobb oldalon és tört a ZTE-kapu irányába, továbbítását Andrezinho nagy helyzetben kapta, azonban a brazil játékos kivárt, így lövésébe bele tudott érni egy hazai védő.

71. perc: Delic húzott befelé a bal oldalról, szépen tálalt a középen egyedül ácsorgó Horváth elé, aki kapásból kapura emelte a játékszert, nem sokkal ment fölé.

76. perc: Heinz ment el a bal oldalon, középre emelését Rósa vágta kapásból kapura, ill. 2 méterre a kapu mellé.

78. perc: Mindkét csapat a győzelemre játszik, becsületükre legyen mondva, fáradtan is rengeteget fut mindkét gárda.

80. perc: Cserél az FTC: Stanic áll be a gólszerző Rósa helyére. A játékos egy kicsit sértődötten vonul le, edzőjével Prukner Lászlóval sem fog kezet.

82. perc: Kassai Viktor némi szünetet rendel el, a vendég szektor felől ugyanis valamilyen pirotechnikai eszköz által kibocsátott füst ellepte a fél pályát.

83. perc: Közben cserél a ZTE, Turcsik áll be Simon helyére.

88. perc: 11-eshez jut a ZTE, Maróti sárga lapot kap! A védő játékos fellökte Balázs Zsoltot. A büntetőt a frissen beállt Delic nagy erővel vágja a jobb felső sarokba: 2-1.

 Horváth András is besárgul.

89. perc:

90. perc: 5 perc hosszabbítás!

+2 perc: Csizmadiával szemben szabálytalankodik Varga: sárga lap a jutalma.

+5 perc: Vége a mérkőzésnek!

 

 

OLDALTÖRÉS: Eredmények és tabella

Eredmények és tabella

Eredmények és tabella

Eredmények és tabella


Kaposvári Rákóczi-Videoton FC 1-4
Paksi FC-BFC Siófok 0-0
Lombard Pápa-Vasas 2-1
Szombathelyi Haladás-MTK Budapest 2-0
ZTE FC-Ferencváros 2-1
   
pénteken játszották:
Kecskeméti TE-ERECO - Újpest FC 4-3
Budapest Honvéd-Győri ETO FC 1-1
   
A forduló további programja, vasárnap:
DVSC-TEVA - Szolnoki MÁV FC 17:30 ó
 

Az állás:
 1. Videoton FC                    13 9  2  2   29-15   29 pont
 2. ZTE FC                         13 8  2  3   26-18   26
 3. Lombard FC Pápa                13 7  1  5   24-20   22
 4. Ferencváros                    13 7  1  5   20-19   22
 5. DVSC-TEVA                      12 6  3  3   23-17   21
 6. Paksi FC                       13 6  3  4   21-17   21
 7. Budapest Honvéd                13 6  3  4   18-14   21
 8. Kaposvári Rákóczi              13 6  2  5   19-18   20
 9. Vasas                          13 5  1  7   20-26   16
10. Újpest FC                      13 4  4  5   22-18   16
11. Győri ETO                      13 4  4  5   16-15   16
12. MTK Budapest                   13 4  3  6   16-20   15
13. BFC Siófok                     13 3  5  5   12-17   14
14. Kecskeméti TE-ERECO            13 4  -  9   22-33   12
15. Szombathelyi Haladás           13 2  4  7   15-21   10
16. Szolnoki MÁV                   12 2  2  8    8-23    8

Korábbi eredmények:
    1. forduló (július 31-augusztus 1.): BFC Siófok-Videoton FC 1-1, Újpest FC-Győri ETO FC 0-0, Debreceni VSC-TEVA - Lombard Pápa 2-0, MTK Budapest - Kecskeméti TE-ERECO 4-2, ZTE FC-Kaposvári Rákóczi FC 3-5, Vasas-Budapest Honvéd 3-2, Ferencváros-Paksi FC 2-1, Szolnoki MÁV FC-Szombathelyi Haladás 0-0
    2. forduló (augusztus 6-8.): Paksi FC - DVSC-TEVA 2-2, Győri ETO FC-BFC Siófok 1-0, Videoton FC-Vasas 3-0, Kaposvári Rákóczi-Újpest FC 0-1, Budapest Honvéd-MTK Budapest 1-2, Lombard Pápa-Szolnoki MÁV FC 0-0, Szombathelyi Haladás-ZTE FC 0-0, Kecskeméti TE-ERECO - Ferencváros 1-2
    3. forduló (augusztus 13-15.): Vasas-Győri ETO FC 2-1, ZTE FC-Lombard FC Pápa 3-1, Szolnoki MÁV FC-Paksi FC 3-1, MTK Budapest-Videoton FC 0-3, DVSC-TEVA - Kecskeméti TE-Ereco 6-2, Kaposvári Rákóczi-Szombathelyi Haladás 1-0, BFC Siófok-Újpest FC 1-1, Ferencváros-Budapest Honvéd 1-3
    4. forduló (augusztus 20-22.): Budapest Honvéd - DVSC-TEVA 1-0, Győri ETO FC-MTK Budapest 1-1, Videoton FC-Ferencváros 1-1, Siófok-Kaposvári Rákóczi 0-0, Paksi FC-ZTE 2-2, Újpest FC-Vasas 2-2, Kecskeméti TE-ERECO - Szolnoki MÁV 4-2, Lombard Pápa-Szombathelyi Haladás 5-1   
    5. forduló (augusztus 27-szeptember 1.): Szolnoki MÁV FC-Budapest Honvéd 0-2, ZTE FC - Kecskeméti TE-ERECO 2-1, Szombathelyi Haladás-Paksi FC 1-2, Kaposvári Rákóczi-Lombard Pápa 3-2, Vasas-BFC Siófok 3-0, MTK Budapest-Újpest FC 1-0, DVSC-TEVA - Videoton FC 3-1, Ferencváros-Győri ETO FC 3-0
    6. forduló (szeptember 10-12.): Videoton FC-Szolnoki MÁV FC 3-1, Budapest Honvéd-ZTE FC 1-0, Újpest FC-Ferencváros 6-0, BFC Siófok-MTK Budapest 0-0, Vasas-Kaposvári Rákóczi 1-3, Győri ETO FC - DVSC-TEVA 3-0, Paksi FC-Lombard Pápa 4-0, Kecskeméti TE-ERECO - Szombathelyi Haladás 1-0
    7. forduló (szeptember 16-19.): DVSC-TEVA - Újpest FC 1-1, Szolnoki MÁV FC-Győri ETO FC 0-3, Ferencváros-BFC Siófok 1-2, Szombathelyi Haladás-Budapest Honvéd 1-1, Lombard Pápa - Kecskeméti TE-ERECO 4-1, Kaposvári Rákóczi-Paksi FC 1-2, MTK Budapest-Vasas 4-0, ZTE FC-Videoton FC 1-2
    8. forduló (szeptember 24-26.): BFC Siófok - DVSC-TEVA 4-1, Győri ETO FC-ZTE FC 0-1, Budapest Honvéd-Lombard Pápa 2-4, Kecskeméti TE-ERECO - Paksi FC 0-1, Videoton FC-Szombathelyi Haladás 3-1, Újpest FC-Szolnoki MÁV FC 1-0, Vasas-Ferencváros 1-3, MTK Budapest-Kaposvári Rákóczi 0-2
    9. forduló (október 1-3.): DVSC-TEVA - Vasas 3-1, Szolnoki MÁV FC-BFC Siófok 0-4, ZTE FC-Újpest FC 2-1, Szombathelyi Haladás-Győri ETO FC 3-3, Paksi FC-Budapest Honvéd 0-1, Kaposvári Rákóczi - Kecskeméti TE-ERECO 2-1, Lombard Pápa-Videoton FC 1-2, Ferencváros-MTK Budapest 3-0
    10. forduló (október 15-17.): Videoton FC-Paksi FC 2-1, MTK Budapest - DVSC-TEVA 0-0, Vasas-Szolnoki MÁV FC 3-0, BFC Siófok-ZTE FC 0-4, Budapest Honvéd - Kecskeméti TE-ERECO 1-2, Ferencváros-Kaposvári Rákóczi 1-0, Győri ETO FC-Lombard Pápa 0-1, Újpest FC-Szombathelyi Haladás 3-1
    11. forduló (október 22-24.): DVSC-TEVA - Ferencváros 2-1, Szolnoki MÁV FC-MTK Budapest 2-1, Kecskeméti TE-ERECO- Videoton FC 2-4, Szombathelyi Haladás-BFC Siófok 4-0, Kaposvári Rákóczi-Budapest Honvéd 0-0, Lombard Pápa-Újpest FC 3-1, Paksi FC-Győri ETO FC 2-1, ZTE FC-Vasas 2-1
    12. forduló (október 29-31.): Újpest FC-Paksi FC 2-3, Ferencváros-Szolnoki MÁV FC 1-0, MTK Budapest-ZTE FC 3-4, Vasas-Szombathelyi Haladás 2-1, BFC Siófok-Lombard Pápa 0-1, Győri ETO FC - Kecskeméti TE-ERECO 2-1, DVSC-TEVA - Kaposvári Rákóczi 3-1, Videoton FC-Budapest Honvéd 0-2

 

 

OLDALTÖRÉS: Góllövőlista

 

 

 

 A labdarúgó NB I góllövőlistája:


    13 gólos:

Alves (Videoton)

    7 gólos:

Ferenczi (Vasas), Maric (Pápa), Rajcomar (ZTE)

    6 gólos:

Czvitkovics (DVSC), Oláh (Kaposvár), Rajczi (Újpest), Tischler (MTK), Tisza (Újpest)
   
    5 gólos:

Heffler (Pápa), Kabát (DVSC), Montvai (Paks), Schembri (Ferencváros), Tököli (Kecskemét)

     4 gólos:

Abass (Honvéd), Balázs Zs. (ZTE), Bartha (Paks), Kenesei (Haladás), Némedi (Kecskemét), Sowunmi (Siófok)

    3 gólos:

Abwo (Pápa), Aleksidze (Győr), Alex (Szolnok), Bárányos (Pápa), Böde (Paks), Böőr (Újpest), Elek (Videoton), Foxi (Kecskemét), Heinz (Ferencváros), Jawad (Kaposvár), Kamber (ZTE), Kanta (MTK), Koltai (Győr), Lázok (Vasas), Litsingi (Kecskemét), Pavicevic (ZTE), Pavlovic (Kaposvár), Remili (Szolnok), Rósa (Ferencváros), Simon A. (Kecskemét, ZTE), Tóth P. (Haladás), Vayer (Paks)

    2 gólos:

Alempijevic (Kecskemét), Arnaut (Vasas), Barczi (Újpest), Bouguerra (Győr), Ceolin (Győr), Coira (Honvéd), Coulibaly (DVSC), Cukic (Kecskemét), Danilo (Honvéd), Éger (Paks), Gáspár (Vasas), Gosztonyi (Videoton), Graszl (Siófok), Grúz (Kaposvár), Gyagya (Kecskemét), Gyömbér (Pápa), Hajdú (Honvéd), Homma (Siófok), Könyves (MTK), Nagy G. (Haladás), Nikolic (Videoton), Pilibaitis (Győr), Polonkai (Videoton), Rodenbücher (Ferencváros), Rouani (Honvéd), Rudnevs (ZTE), Rufino (Honvéd), Sándor (Videoton), Sipos N. (Haladás), Takács P. (Pápa), Trajkovic (Győr), Tusori (Siófok), Vasiljevic (Videoton), Vujovic (Videoton)

    1 gólos:

Abdi (Ferencváros), Andrezinho (Ferencváros), Balogh (Kecskemét), Balogh B. (Újpest), Benounes (Vasas), Bogunovic (ZTE), Bojtor (Honvéd), Botis (Honvéd), Bódi (Debrecen), Csizmadia (Ferencváros), Csordás (Kecskemét), Delic (ZTE), Dombi (DVSC), Eppel (MTK), Gál (MTK), Germán (Pápa), Gujic (Kaposvár), Katona (Vasas), Kiss T. (Paks), Kiss Z. (DVSC), Kulcsár T. (DVSC), Kulcsár K. (Kaposvár), Kulcsár D. (FTC), Laczkó (DVSC), Ladányi (MTK), Lattenstein (Haladás), Lengyel (Haladás), Lengyel B. (Szolnok), Lipták (Videoton), Lukács K. (Siófok), Mileusnic (Vasas), Miljatovic (ZTE), Mitrovic (Újpest), Németh N. (Vasas), Novák (Siófok), Pancsava (Vasas), Panikvar (ZTE), Pál (MTK), Peric (Kaposvár), Pintér Á. (MTK), Rebryk (Pápa), Sadjo (Honvéd), Schimmer (Haladás), Sifter (Paks), Simek (Újpest), Simon Á. (Haladás), Simon K. (Újpest), Sipeki (Paks), Stanic (DVSC), Stanisic (Szolnok), Szakály P. (DVSC), Szilágyi (DVSC), Tajthy (Újpest), Takács Á. (Honvéd), Tokody (Győr), Varga R. (ZTE), Völgyi (Győr), Yannick (DVSC), Zsók (Kaposvár)

    öngól:

Grúz (Kaposvár, az Újpest ellen), Horváth G. (Videoton, a DVSC ellen), Kovács G. (ZTE, a Kaposvár ellen), Lázok (Vasas, a Pápa ellen), Pető (Szolnok, a Vasas ellen), Sütő (MTK, a Ferencváros ellen kétszer), Szabó (Paks, a Ferencváros ellen)

 

 

OLDALTÖRÉS: A rangadó előzményei

A hazai csapat az előző fordulóban emlékezetes mérkőzésen győzte le Budapesten az MTK-t, míg a vendégek dadogós játékkal a Szolnokot verték meg az Üllői úton. Mindkét csapat számára fontos a győzelem, ha ott akarnak maradni az élbolyban. A Fradi középpályáján ismerős arcot is felfedezhetünk, hiszen a ZTE saját nevelésű játékosa, Józsi György a zöldek "fazonszabásza".

A hazai csapat az előző fordulóban emlékezetes mérkőzésen győzte le Budapesten az MTK-t, míg a vendégek dadogós játékkal a Szolnokot verték meg az Üllői úton. Mindkét csapat számára fontos a győzelem, ha ott akarnak maradni az élbolyban. A Fradi középpályáján ismerős arcot is felfedezhetünk, hiszen a ZTE saját nevelésű játékosa, Józsi György a zöldek "fazonszabásza".

A hazai csapat az előző fordulóban emlékezetes mérkőzésen győzte le Budapesten az MTK-t, míg a vendégek dadogós játékkal a Szolnokot verték meg az Üllői úton. Mindkét csapat számára fontos a győzelem, ha ott akarnak maradni az élbolyban. A Fradi középpályáján ismerős arcot is felfedezhetünk, hiszen a ZTE saját nevelésű játékosa, Józsi György a zöldek "fazonszabásza".

A ZTE-nél továbbra is sérüléssel bajlódik Milan Bogunovics, Kovács Gergő, Máté Péter, Darko Pavicsevics, hozzájuk csatlakozott most már Vittman Ádám is. A vendégeknél Tutorics és a brazil Junior sem egészséges, visszatérhet viszont sokak "kedvence", Dragóner Attila.

Érdekesség, hogy az utóbbi években rendre gólzáporos meccseket játszottak egymással a csapatok, nem volt kivétel ez alól a legutóbbi egerszegi meccs sem, ami 3-3-as döntetlennel ért véget 2010 március 6-án. Alább a mérkőzés összefoglalója:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!