Foci

2010.06.10. 17:22

ZTE: az Omonia Nicosia nem tudja kifizetni Rudnevs árát?

Többek között az Omonia Nicosia is érdeklődik a Zalaegerszeg lett válogatott támadója, Artjoms Rudnevs iránt, ugyanakkor úgy tűnik, a ciprusi klub letesz a csatár megszerzéséről, mivel sokallja a játékos árát.

zaol.hu

A nemzetisport.hu információi szerint Rudnevs piaci értéke meghaladja az egymillió eurót, és az Omonia Nicosiának nem áll módjában ekkora összeget kifizetni a játékosért.
Az omonianews.com beszámolója szerint Rudnevs megszerzését „nem engedheti meg magának" az egyébként tízszeres magyar válogatott Leandrót is foglalkoztató ciprusi klub.
Rudnevszel kapcsolatban két német (Borussia Dortmund, 1. FC Köln) klub érdeklődéséről is lehetett hallani - olvasható a Nemzeti Sport oldalán.


Mint szerdán lapunk megírta: Artjoms Rudnevs iránt is meglehetősen nagy az érdeklődés. Neki angol és német első osztályban szereplő együttesek is a kérői közt vannak. A legfrissebb hírek szerint Ciprusról az Omonia is jelezte vásárlási szándékát. A klubnál elmondták, hogy valóban nagyon sokan kíváncsiskodnak a két labdarúgó iránt, de konkrét ajánlattal ez idáig még csak nagyon kevesen álltak elő. Egész pontosan olyan szerződésajánlatot, amellyel kapcsolatban már le lehet ülni tárgyalni, még nem kaptak. Beszélgetni meg már több klub elöljáróival beszélgettek.
További részletekért KLIKK IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!