Foci

2010.05.14. 12:30

Kiemelt biztonsági kockázatú a Hali - Zete mérkőzés

Május 16-án, vasárnap 17.30. órai kezdettel Haladás-ZTE mérkőzésre kerül sor a Rohonci úti stadionban. A mérkőzést a rendőrség "kiemelt biztonsági kockázatúnak" minősítette. Az egyénileg útra kelő - várhatóan nagyszámú - egerszegi szurkolók útlezárásokra számíthatnak a vasi megyeszékhelyen. Az alábbiakban összefoglaljuk a biztosítás érdekében hozott intézkedéseket.

zaol.hu

2010 május 16-án 15.00  és 21.00 óra között a szombathelyi Bartók Béla krt. teljes közúti lezárására kerül sor a Rohonci út és a Kenderesi út közötti szakaszon. Erre az útszakaszra járműforgalmat a rendőrség nem enged.

A Bartók Béla krt. 40/A-G számú lakótömb és a Stadion közötti terület a gyalogos forgalom elől is le lesz zárva egészen a  Perint- patak partjától a (Stadion Bartók B. körúti műszaki kapujától a Bartók B. krt. 40/G lépcsőház sarkáig) telepített kordonig.

Telepített (gyalogosokra is vonatkozó) zárás lesz  a  Kenderesi út kereszteződésében is.

A lezárt területre kizárólag az engedéllyel rendelkezők léphetnek be.

A 2.A és a 2.C jelű helyi autóbuszok a záró pontokon áthaladhatnak, azonban nem állnak meg. A legközelebbi az „Uszoda megálló” lesz.

A Haladás szurkolói a stadiont kizárólag a Rohonci úti kapun tudják megközelíteni és elhagyni.

A mérkőzés végén a Bartók Béla krt. irányába távozni nem lehet, sem a fedett szektorból sem a „keleti álló” szektorból.  

A mérkőzés előtt a Bartók Béla krt-on, a Claudius Hotel melletti és a Csónakázó-tó előtti „kavicsos parkolókban” járművet elhelyezni nem lehet.

A vonattal érkező vendég szurkolók rendőri kísérése miatt számítani kell rövid idejű 5-10 perces forgalom zárásra, terelése a vasútállomás és a stadion közötti területen 17.00. óra és 18.00. óra valamint 21.00. óra és 22.00. óra között.

A bűnmegelőzés, a közrend fenntartása érdekében a rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a felhívásban írt intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák.


A vasárnapi mérkőzést honlapunkon online közvetítés keretében is nyomon követhetik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!