Foci

2010.05.14. 15:25

Francesco Totti: Nem hívtam ni**ernek!

A nagy futbalbajnokságok lassan befejeződnek, közeledik a Dél-afrikai VB. A kulisszák mögött is zajlanak az események, a zalaihirlap.hu csokorba szedett egy-két érdekes nyilatkozatot Mourinhótól egészen Maradonáig. A héten mondták

zaol.hu

“Előbb-utóbb a Real Madrid edzője leszek. Vezettem nagy csapatot Angliában, most nagy csapatom van Olaszországban, később pedig egy nagy csapat vár rám Spanyolországban. Mindent megnyertem három országban, már nincs mit bizonyítanom. Nagyot nevetek magamban, amikor hasonlítgatnak olyan edzőkkel, akik még semmit sem nyertek” - fogalmazott magabiztosan a portugál tréner, Jose Mourinho.

“Ni**er... igen, ezt mondta rám” nyilatkozta Mario Balotelli Francesco Tottiról, aki természetesen cáfolta a kemény vádakat. Totti elmondta, hogy az Inter sztárja provokálta őt az emlékezetes felrúgás előtt: “Igen hibáztam, de nem hívtam ni**ernek, egyszerűen egy rakás sz**nak neveztem. Ő viszont provokálta az incidenst, hiszen azt mondta, hogy nagypapa vagyok...”

Fabio Capello, az angol válogatott trénere arra a kérdésre, hogy miképpen viseli el a nyomást, magabiztosan felelt: “Nincs nyomás, ez a játék része. Azért jöttem ide, hogy világbajnok legyek. Ha nem kerülénk döntőbe, az maga lenne a bukás”

A 35 éves Sol Campbell elmondta, hogy még legalább két nagyon jó szezonja lehet az Arsenalban. “Ha a csapatban vagyok, érzem, hogy bármit elérhetek. Két év múlva visszatérek a kérdésre, hogy visszavonulok-e.”

Az Arsenal egy másik sztárja, Cesc Fabregas is nyilatkozott a héten. “Ha úgy döntök elhagyom az Arsenalt, azt csak a Barcelona mezéért tenném. Nem tudom, mikor fog ez megtörténni, nincs okom a sietségre.

”Nincs semmi különös abban, hogy Zanetti és Cambiasso nem kap szerepet a világbajnokságon. Ez már régen eldőlt. Amikor átvettem a csapatot, nem a VB-re vállaltam el a munkát, hanem már a Copa Americára is...” mondta sejtelmesen Diego Maradona a két játékos kihagyásával kapcsolatban



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!