Foci

2009.10.09. 04:41

Lisszabonban a nemzeti együttes (fotókkal)

A Svédország, majd a Portugália elleni, hazai vereség miatt már csak matematikai esélye maradt válogatott futballistáinknak, hogy ott legyenek a jövő nyári, dél-afrikai világbajnokságon. Erwin Koeman tanítványai igyekeznek ebbe az esélybe kapaszkodni.

Horog László

Nemzeti együttesünk szombaton este Lisszabonban, a Benfica világhírű arénájában, a Luz Stadionban lép pályára a világklasszisok sorát felvonultató házigazdák ellen. A mieink csütörtökön megérkeztek a portugál fővárosba, a közel négyórás légi út során futballistáink egy része kártyázott, mások intelligens mobiltelefonjuk segítségével zenét hallgattak, de akadt, aki filmet nézett, vagy egyszerűen beszélgetett a mellette helyet foglalóval.


A csapattagok a repülőn, útban Lisszabon felé
Fotó: Horog László

TOVÁBBI KÉPEKÉRT KLIKK A FOTÓRA!

A küldöttséggel tartott Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás védője. Labdarúgóink pénteken, 18.30-kor a lisszaboni Nemzeti Stadion egyik edzőpályáján könnyű, átmozgató edzésen vesznek részt, szombaton este pedig a mérkőzés helyszínén, a hatvanezer néző befogadására alkalmas, ultramodern Luz Stadionban tréningeznek. A képlet egyszerű: Gera Zoltán és társai csak akkor reménykedhetnek a világbajnoki részvételben, ha győzelmet aratnak a házigazdák felett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!