Egyéb

2012.02.24. 07:00

Lakóhelyünk - Panasz és kritika Botfán

Szinte telt ház előtt zajlott lapunk legutóbbi, helyi közügyekkel foglalkozó Lakóhelyünk fóruma, amelyet a minap rendeztünk a botfai közösségi házban.

Szabó Judit

Cseke Tibor városüzemeltetési osztályvezető arra tett ígéretet, hogy megvizsgálják, áthelyezhető-e az E.ON Rózsás-hegyre telepített betonoszlopa, mert könnyen nekiütközhet, aki lefele jön, s kicsit ráfékez vagy nem elég óvatos.

A hegy tele van szétszórt szeméttel, sorolták tovább észrevételeiket a lakók. Gecse László, a Zala-Depo Kft. ügyvezetője szemétszedési akciókra buzdított ennek kapcsán. Konténert biztosítanak a megmozdulásokhoz, jelezte, de állandóan nem akarják kint hagyni, mert a tapasztalatok szerint rövid idő alatt illegális lerakó alakul ki körülötte.

A hóeltakarítás ügyében kritika érte a Zala-Depót, miszerint a Gesztenyés és az Avashegyi utca is járhatatlan volt, amikor havazott. Az ügyvezető kérte, ne utólag szóljanak, s elmondta: sózni nem fogják ezeket az utcákat (csak a buszútvonalakat), eltolják viszont a havat minden utcában, ahol emberek laknak. Hozzátette: munkájukra eddig nem jött panasz.

A fórumon szóba került, hogy elszaporodtak a vaddisznók, feltúrják az avashegyi zártkerteket. A lakók a városvezetés közbenjárását kérték a vadásztársaságnál.



További fórumtémák:

Hívják a járőrt!

Ha az árok nem vezeti el a vizet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!