Egyéb

2011.05.09. 02:28

Egyedül akarja megoldani gondjait - Akár az Ön írását is elemzi grafológusunk

Novák Mária grafológus május 24-én, kedden 17 órakor előadást tart a zalaegerszegi Deák Ferenc Megyei Könyvtárban Kézírásunk rejtett titkai címmel. Ezúttal a CEMIKE jeligével küldött levél feladójának írását elemezte lapunkban.

Zalai Hírlap

Képzeletét nem hagyja csapongni, gondolatait emelkedettebb tartalommal tölti meg, s jól működő megérzéseire, azaz intuícióira bátran hallgathat.

Olykor-olykor elmélázik a múlt történésein, azonban ezek csak röpke pillanatok, fantáziáját alapvetően inkább a jövő kérdései foglalkoztatják. Gyakorlatias ember, aki tudja mit, miért és hogyan csinál, s a megszerzett javakat értékelni és élvezni is tudja. Nem kedveli, ha beleszólnak a dolgaiba, még a közvetlen családtagjainak sem engedi ezt meg. Mindig határozottnak tűnik, és a mégoly lehetetlennek tűnő futó elképzeléseit is képes valóra váltani, azonban nehézséget jelenthet számára az, hogy a kezdeti bizonytalanságot ugyan felváltja a biztonságérzet, azonban az állandó önkontroll miatt újra és újra elbizonytalanodik.

Visszafogott, ellenálló, megfontolt természetű, mindig, mindenkor az észt és az akaratot állítja az érzelmek elé. Vita esetén képes érvekkel alátámasztani határozott álláspontját eredeti és egyé-ni kifejezésmódjával, átgondolt szavainak súlya és jelentősége van.

Túl nagy figyelmet fordít arra, hogy önnönmagáról, belső lelki világáról a lehető legkevesebbet tárja fel környezetének. Képes uralkod-ni, felülemelkedni önmagán és érzelmein, képes kívülről szemlélni saját magát.

Tartózkodó, megfontolt, az esetlegesen adódó problémáit, gondjait mindig egymaga oldja meg, nem kérve segítséget senkitől sem, sőt, azokat és a feszélyezettségét elrejtve a külvilág figyelő szemei elől, mindig mosolygósnak és kedvesnek igyekszik mutatkozni mások előtt, azonban a külsőségek gondos megőrzése mellett néha mégis elő-előcsillan közvetlensége.

Novák Mária
grafológus

Várjuk olvasóink leveleit, név, életkor, nem, végzettség, foglalkozás megadásával, valamint nyilatkozatát, hogy  a grafológus válasza közzétehető. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!