Egyéb

2010.03.18. 09:12

A történelmet akár újra is lehet írni...

Katonai lángész vagy szerencsés volt Napóleon? Ez a történészek dolga, mi az általa vezetett hadjáratokat játszhatjuk végig.

Szalabán Attila

Újabb állomásához érkezett az utóbbi évtized talán legsikeresebb stratégiai játéksorozata, a Sega kiadásában megjelenő Total War sorozat. A Napóleon ugyan hivatalosan kiegészítőként látott napvilágot, ám valójában egy teljes játékot kaptunk.A francia hadvezér és császár három híres hadjáratát játszhatjuk végig: küzdhetünk Olaszországban, majd Egyiptomban, de megismételhetjük a Nagy seregként emlegetett francia haderő vonulását át Európán, útközben leigázva a poroszokat, az osztrákokat, s eljuthatunk Moszkváig is. Módunk nyílik külön lejátszani a legnagyobb ütközeteket: Austerlitz, Borogyínó, Waterloo, és persze Lipcse sem maradt ki a sorból. S ami örömteli: a sikerek ellenére a készítők nem bízták el magukat, ezúttal is ügyeltek a grafikára, a hangokra és a játékélményre. A győzelem azonban a mi feladatunk...


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!