Egyéb

2010.01.07. 03:26

Nem kell kímélni az ellenfelet sem

Nem éppen mai a játék, de hangulatát és grafikáját tekintve most is élvezhető a FlatOut második része. A feladat egyszerű: törni-zúzni!

Sámel József

Noha a FlatOut második részében néhány változtatást eszközöltek a fejlesztők, a játék alapja nem változott. Továbbra is fontos, hogy a versenyeken a dobogón végezzünk, a mutatványoknál szerezzünk minél több pontot, a roncsderbiket pedig próbáljuk meg túlélni. Ami változott, az a versenykategóriák szétválasztása, indulhatunk rommá tört verdák versenyén, majd az igazi izomautókat is kipróbálhatjuk, végül a legújabb sportautók volánja mögött is kipróbálhatjuk magunkat.


A játéknak fontos eleme a versenytársakkal való szemétkedés. Külön pénz jár a másik kilökéséért, megsemmisítéséért, a tereptárgyak leharcolásáért. A versenyeket követő bónuszpályákon is sokat agyalhattak a fejlesztők, a kocsi volánja mögött ülő sofőrt kell ugyanis úgy kilőni a szélvédőn, hogy a tehetetlen test minél több bowling-bábut döntsön le vagy távolsági, magassági rekordot állítsunk fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!