Egerszeg Fesztivál

2011.05.22. 05:09

Pataky Attila saját ingét ajándékozta Fekete Katának

Csak az EDDA kedvéért látogatott ki az Egerszeg Fesztiválra a 25 éves Fekete Kata, akit Pataky Attila, a legendás hírű rockzenekar énekese egy dal erejéig fel is hívott a színpadra. A fodrászként dolgozó hölgy napokkal a koncert után is a történetek hatása alatt állt, mint mondotta, hatalmas élmény volt számára a találkozás.

Gyuricza Ferenc


Fekete Katát mintegy tízezren láthatták az EDDA koncertjén a színpadon táncolni, a múlt héten megrendezett Egerszeg fesztivál leglátogatottabb rendezvényén ugyanis körülbelül ekkora tömeg gyűlt össze. A fiatal zalaegerszegi hölgy már a koncert előtt találkozott az együttes énekesével, aki előadás közben a színpadra is felhívta őt.

- Szombaton egész nap dolgoztam, de az EDDA és Pataky Attila miatt mindenképpen ki akartam menni a fesztiválra, hiszen a magyar előadók közül ők az egyedüli kedvenceim - mesélte a történeteket. - Voltam már több koncertjükön is, ha valahol a közelben játszanak, mindig elmegyek megnézni őket. Most édesanyámmal, a testvéremmel és a sógornőmmel látogattam ki a fesztivál helyszínére. Eddig személyesen még nem találkoztunk a zenekar tagjaival, ezúttal azonban sikerült a koncert előtt Attila közelébe férkőznünk, együtt nótáztunk vele az öltözősátor mellett, illetve pálinkával is megkínáltuk. Nagyon kedves és közvetlen volt, kellemes benyomást tett rám. Aztán koncert közben felálltam egy emelvényre, hogy jobban lássam a zenekart. Pataky Attila kiszúrt a tömegben, s intett, hogy menjek fel a színpadra. Közben a biztonságiaknak is szólt, hogy segítsenek át a kordonon.

Kata két-három percet töltött a színpadon, de a figyelem azonnal ráirányult. Mutatták a kivetítőn, ahogy táncolt, illetve fényképek sokasága örökítette meg, amikor Alapi István gitárszólója közben az EDDA énekese és annak fia, Pataky Gergő közösen a vállukra emelték. Az énekes a koncert végén oda is ajándékozta zalaegerszegi rajongójának azt a díszes, fehér, hímzett inget, amelyet fellépés közben viselt. Kata igazi relikviaként kezeli a ruhadarabot, elmondása szerint be fogja kereteztetni, s úgy teszi el, örök emlékként, akárcsak azt a fotót, amelyet a koncert után készítettek, ugyanis a fellépést követően is volt alkalma beszélni a már hazafelé készülődő énekessel.


- Nagyon jól éreztem magam a színpadon, s rengeteg pozitív visszajelzést kaptam az ismerősöktől, barátoktól - folytatta az élmények mesélését. - Nemcsak azoktól, akik kint voltak a koncerten, de olyanoktól is, akik látták a fényképet a hétfői újságban. Azóta még a vendégeim is igazi sztárként kezelnek, ami szinte felfoghatatlan számomra. Még most, napokkal a történetek után is nehéz elhinni, hogy körülbelül tízezren láttak engem a színpadon.

Kata kérdésünkre elárulja, koncertre járni és bulizni egyaránt szeret, de utóbbira gyakrabban lehetősége. Bál és diszkó egyaránt szóba jöhet nála, az a fontos, hogy jó hangulat és jó társaság legyen. Az EDDA koncertjén pedig mindkét feltétel teljesülése garantált.

 További zenei hírek itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!