Hogyan tovább Nagykanizsa? (nyílt levél)

ZH - Böröcz Zoltán nagykanizsai önkormányzati képviselő, a MSZP Nagykanizsai Szervezetének elnöke nyílt levelet intézett Cseresznyés Péterhez, melyben nyilvános beszélgetésre invitálja az alpolgármestert.

zaol.hu

„Azzal a meggyőződéssel hívom Önt, hogy a nyilvánosság előtti beszélgetés minden kanizsai embert megnyugtathat a tekintetben, hogy van esély a 2010. évi önkormányzati választásokig arra, hogy - a köztünk meglévő értékrendbeli különbözőség ellenére - összefogással, együttgondolkodással és közös döntésekkel javítsunk a városunk helyzetén.

Természetesen nem zárkózok el semmilyen, Ön által fontosnak tartott témától, (akár a hogyan jutottunk eddig átbeszélésétől sem) de kiemelten fontosnak tartom beszélgetni Önnel arról, hogy hogyan tovább Nagykanizsa, hogyan tovább, önkormányzat” -  áll az október elsején kelt levélben, melyet Böröcz Zoltán a helyi sajtó és média képviselőinek is eljuttatott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!