Speciális tantervű iskolák futballtornája

A korábbi évek hagyományainak megfelelően ezúttal is Lenti adott helyet a speciális tantervű oktatási intézmények tanulói részére kiírt kispályás labdarúgó diákolimpia megyei döntőjének.

Gyuricza Ferenc


A kispályás labdarúgó-bajnokságot két korcsoportban rendezték meg. Az általános iskolás tanulók versenyét az Arnóth József edző által irányított Zalaegerszeg csapat nyerte a második helyezett Lenti és a bronzérmet szerzett Keszthely előtt. Különdíjat Orsós Roland (Lenti, gólkirály), Horváth Richárd (Zalaegerszeg, legjobb mezőnyjátékos) és Simon György (Keszthely, legjobb kapus) kapott. A szakiskolások tornáján a Paksa Tibor vezette Lenti csapata lett a megyei bajnok, itt Keszthely végzett a második és Zalaegerszeg a harmadik helyen. Különdíjasok: Kulcsár Szilveszter (Lenti, gólkirály), Rába Zoltán (Keszthely, legjobb mezőnyjátékos) és Nagy László (Zalaegerszeg, legjobb kapus).

Sikeres zalai diákok dosszié itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!