Sakk NB I: az utolsó előtti forduló következik

Nagykanizsa, Zalaegerszeg - A sakk NB I-ben vasárnap az utolsó előtti fordulót rendezik. A címvédő és éllovas kanizsai Aquaprofit NTSK Szombathelyre utazik, míg a Z. Csuti-Hydrocomp a Bp. Honvéd vendége lesz.

Bóbics László

A dél-zalaiakra igazi rangadó vár, hiszen vasárnap 11 órától a 2. helyen álló Haladás VSE otthonában játszanak. A két csapat az előző fordulóban cserélt helyet az élen, s Papp Nándor, az Aquaprofit NTSK csapatvezetője szerint ekkor állt be a „valódi” sorrend a tabellán.

– A harmadik Paks begyújtotta a rakétákat és átgázolt a gyenge csapattal szereplő szombathelyieken – értékelt Papp Nándor. – Ránk most ugyanez a feladat várna, bár a realitás talaján maradva beérnénk egy 7:5-ös sikerrel is.

A Z. Csuti-Hydrocomp ezúttal is nagyon fiatal együttessel ül asztalhoz.

– Két olyan csapat játszik vasárnap, amelyik megélt szebb napokat is – szomorkodott kicsit Horváth Tamás, a megyeszékhelyiek szakmai igazgatója. – A Honvéd ellen számunkra a döntetlen körüli eredmény lehet a maximum, de nehéz előre megmondani, a fiataljaink közül ki milyen formában ül asztalhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!