Újra útnak indult a Ladik

Ismét útnak indítottuk a Lapot a diákoknak!, vagyis a Ladik című médiavetélkedőnket, mellyel a 7-8. osztályosokat hívjuk kalandos, szórakoztató játékra.

Péter Gyöngyi

Azok, akik korábban próbára tették magukat a programsorozat keretében és azok is, akik még csak hallottak róla, bizonyára várakozással lapozták fel az elmúlt napokban a Zalai Hírlapot, kedden pedig már sokan fel is fedezhették felhívásunkat a Ladik elnevezésű vetélkedőre. Az idei már a hatodik alkalom, hogy médiaversenyre invitáljuk az általános iskolák kreatív, játékos ifjait, akik 5 fős csapatokat alkotva jelentkezhetnek a megmérettetésre.

A hagyományokhoz híven a verseny ezúttal is több fordulóból áll. Először egy totó feladványaira kell helyesen felelniük a vállalkozó kedvű társaságoknak, a 13+1 kérdésre adott válaszokat a nevezési szelvénnyel együtt – ezek időről időre megjelennek lapunk hasábjain – február 21-ig várjuk a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. veszprémi címére. A totóval a 7-8. osztályosok tájékozottságáról tudakozódunk, elsősorban a szűkebb hazánkban történtekkel, a zalai származású, ismert emberekkel, illetve a Zalai Hírlappal kapcsolatos ismereteikről.


A második fordulóban egy feladatlapot kell majd helyesen kitölteniük a résztvevőknek. A legügyesebbnek bizonyuló öt csoport jut aztán a harmadik fordulóba, a megyei döntőbe, melyen már „élőben”, vagyis egy összejövetelen mérik össze tudásukat. E találkozó három legjobb helyezettje egészen biztosan ajándékkal távozik, a győztes társaság pedig az országos finisben is bizonyíthat, ezt Bonyhádon rendezik meg június közepén.

A végső fordulóban, tehát az országos döntőben legjobban teljesítő csapat tagjai amellett, hogy remek élményekkel gazdagodhatnak és új barátokra tehetnek szert, 250 ezer forint pénznyereménnyel térhetnek haza.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!