Meglepetés a könyvtárban (képgaléria)

„Valami mindig történik nálunk.” Ezekkel a szavakkal köszöntötte a vendégeket kedden Kiss Gábor, a Deák Ferenc Megyei Könyvtár igazgatója. A napot irodalmi, zenei, képzőművészeti programok tarkították.

Kiss Anna

Kedden  több érdekes rendezvénynek is otthont adott  a megyei könyvtár. Délelőtt Villányi G. András író, költő, műfordító   előadását hallgathatták meg az érdeklődők. A sokáig Japánban tanult, most  Magyarföldön élő író a vakák és haikuk világába kalauzolta el a közönséget, majd legújabb kötetéből,  A papagáj meséiből olvasott fel részletet.
 
Délután a szentkozmadombjai Káli Lajosné és a zalatárnoki Varga Elekné gobelin munkáiból nyílt kiállítás. A tárlat  egészen karácsonyig látogatható lesz a könyvtárban. 

A  Keresztury Irodalmi Kör hagyományosnak mondható  karácsonyi meglepetése sem maradt el, a program ezúttal is nagy sikert aratott. Az ünnepi rendezvény  fényét a Hevesi Sándor Színház művészei, Czegő Teréz és Bálint Péter műsora emelte, a maradandó zenei élményről pedig   a  keszthelyi Festetics György Zeneiskola klarinét együttese gondoskodott Bodnár Sándor vezetésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!