Világító csirkecombok - Ki mit eszik, úgy világít?

Gyanútlanul ételt vásárolsz magadnak, s otthon kiderül, világítótestet kaptál. Bizony, itt a csirkecombok legújabb generációja, amelynek tagjai a sötétben kékes fényt árasztanak, mi pedig a hangulatvilágításban nem győzünk ámulni az árukapcsolás ezen kivételes módján....

zaol.hu

Olvasói levél érkezett laptársunk, a Fejér Megyei Hírlap szerkesztőségébe, amelyből már-már harmadik típusú találkozásba illő sztori részletei bontakoztak ki Mint kiderült, egy egyszerű csirkecomb-vásárlással és a hús elkészítésének aktusával kezdődött a Fejér megyei olvasó esete, ám végül mégsem a gasztronómiai vonalon kezdett kibomlani a történet.

A combból kikerülő csontok egészen másfajta irányba lökték a sztorit, a csirke „alkatrészei” ugyanis alaptermészetüktől eltérően világítani kezdtek Az olvasó dokumentálta is a furcsa jelenséget, fotókat készített, s persze feldobta az egyáltalán nem költői kérdést: vajon normális-e, hogy világít a csont?

A teljes cikkért kattintson ide!



Világító csirke Zalában is

Tavaly egyébként Zalában is történt egy hasonló eset, amit a Zalai Hírlap idén januárban meg is írt. Akkor egy keszthelyi áruházban vásárolt csirkecomb világított egy balatonszentgyörgyi asszony otthonában.
A vevő kifogást emelt, az áruházat pedig megbüntették, méghozzá azért, mert a panaszt nem megfelelően kezelték a boltban.

IDE KATTINTVA elérheti január 17-ei cikkünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!