Ma kezdődik a 28. Zala Menti Napok Zalalövőn

A koncerteken és kulturális programokon túl a mozgásra is lesz lehetőség, hiszen kispályás foci, zumba, és tekeverseny is bekerült a programok közé. Programajánló

zaol.hu

Augusztus 12. (péntek)

16:30 Rendezvénysorozat megnyitása a Művelődési Központ színháztermében. Megnyitja: Manninger Jenő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke

- Zalalövő Város önkormányzata által alapított helyi kitüntetések átadása, majd ezt követően a Nők, nők, nők... című zenés szerkesztett műsor a Generációk színjátszó csoport előadásában.

17:45 Dr. Ladó Mária és Dr. Tóth Ferenc gyűjteményéből készült „Pillanatképek a hintalovak négy évszázadából” című kiállítás megnyitója a Művelődési Központ előadótermében. Megnyitja: Megyeri Anna, a Göcseji Múzeum történész-muzeológusa

18:00 Molnár István grafikus, Ruzsics Lajos festő, a Gersekaráti Minimánia Makettépítő Kör az üstökös Gyermek és Ifjúsági Egyesületés és Németh Imre kovács - kovácsoltvas - dísztárgyainak kiállítás-megnyitója a Művelődési Központ aulájában. Megnyitja: Gödörházi Norbert, a Zala Megyei Közművelődési Intézmény munkatársa, Sály Gyula, Gersekarát polgármestere. A kiállítások megtekinthetők a rendezvény ideje alatt 9-19 óráig.

17:00 Kugler István és Schrádi István labdarúgó emléktorna a sportpályán.

20:30 Az új Csillag Születik műsor egyik sztárja Szabó Ádám, valamint Várkonyi Szilvia színművész és Tóth János operaénekes műsora a Zalalövői általános Iskola udvarán felállított sörsátorban.

22:00 FÁRAÓ buli a sörsátorban.

Augusztus 13. (szombat)

07:30-tól Két napos kirakodó vásár népművészek, kereskedők részvételével a Kossuth és a Rákóczi utcában. Vidámpark az általános Iskola udvarán.

08:30 XXVIII. Zala Menti Napok Kispályás Labdarúgó Kupa a sportpályán. Nevezni augusztus 5-ig lehet a Művelődési Központban.

08:30 XVI. Zala Menti Napok csapat és egyéni tekeverseny a Romantik Tekeklubban. Nevezni augusztus 8-ig lehet a helyszínen.

08:30 A Zalaegerszegi Városi Fúvószenekar térzenét ad a Városháza előtt. Közreműködnek: Csepreg város Csillagvirág majorett csoportja 

10:30 Dr. Tóth Ferenc: Szöktem tőled, virradásra és Molnár László: Őrség kapuja című kötetek bemutatója a Művelődési Központ konferenciatermében.

14:00 Kulturális műsor a sörsátorban. Fellépnek: Rezidance tánccsoport, gersekaráti kötélugrók és moderntáncosok, Galaxy Rock and Roll Club zalalövői csoportja, Ezer Rózsa Kertje hastánccsoport, a helyi Csillagfürt tánccsoport, ZUMBA bemutató, és a Sümeg Broadway: Angyalok és Emberek című táncjáték

19:30 Metalmovers és Age of Agony együttesek lemezbemutatója a sörsátorban.

22:00 FORTE buli a sörsátorban.

Augusztus 14. (vasárnap)

07:00 Zalalövői Borostyán Horgászegyesület nyílt horgászversenye a Borostyán-tónál. Nevezni 1db úszós készséggel lehet 6-7 óráig a halőrháznál.

08:30 Ünnepi Szentmise a zalalövői római katolikus templomban.

10:00 Mutyi Bohóc műsora gyerekeknek a sörsátorban.

13:00 Fogathajtó verseny résztvevőinek felvonulása a Szabadság téren.

14:00 XVIII. Fogathajtó Verseny a sportpályán. Megnyitja: Vígh László, országgyűlési képviselő

14:00 Kulturális programok a sörsátorban. Fellépnek: Musical varázs: Bódis Bettina és Merics Nikolett műsora, Kanizsa Csillagai együttes, Balázs Pali, Kaczor Ferenc

20:00 OCHO MACHO együttes élő koncertje a Borostyán-tónál, majd ezt követően a tűzijáték 
 
Augusztus 17. (szerda)

19:30 Nemzetközi nétánc gála a Művelődési Központ mögötti szabadtéri színpadon. Angol, lengyel, moldvai, szerb és helyi néptánccsoportok, népzenekarok közreműködésével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!