Zárkózottsága megakadályozza, hogy másoktól segítséget kérjen

Kék szegfű jeligével látta el néhány soros levelét az 52 éves munkanélküli édesanya, akinek végzettsége 8 általános.

Zalai Hírlap

Jó szellemi képességekkel rendelkező, tevékeny, precíz asszony, aki szereti, ha nőies nőnek tartják, és sokat ad a megjelenésére. Akkor érzi jól magát, ha mindennapjait ténykedéssel töltheti meg. A munkájához nagy lendülettel lát neki, de kedvét gyorsan elveszíti. Kedveli a tárgyakkal, a természettel való kapcsolatot, s a műszaki, technikai, kézműves tevékenységek vonzzák.

Alacsony iskolai végzettsége ellenére szereti a szellemi kihívásokat, az elmélkedést. Képes az új ismeretek elsajátítására, talán egy szakma vagy egy nyelv megtanulásáról is elgondolkodhatna. Úgy érzi, szüksége lenne egy békésebb, nyugodtabb életre, ahol a mindennapi kihívások elől a gondolatvilágába menekülve egy szép, új világot teremthetne, amit a jövőben talán meg is valósíthatna. A nagy társaság kifejezetten nyomasztja, inkább kerülné az embereket. Zárkózottsága megakadályozza abban, hogy problémáira, bújára-bajára másoktól segítséget kérjen, azonban tudja és érzi, hogy nagy szüksége lenne a felé áradó szeretetre és támogatásra, s ezt nagyon jól tükrözi a kiválasztott jeligéje is. A Kék szegfű jelige ugyanis szimbolikus jelentést is hordoz. A szegfű Krisztus kínszenvedését szimbolizáló növény, s úgy tartják, hogy Szűz Mária könnyei nyomán nőtt, a szeretetet, a tisztaságot jeleníti meg. A kék szín Egyiptomban az Istenek jelképe, Perzsiában a földműveseket és az állattenyésztőket szimbolizálta.

Várjuk olvasóink leveleit név, életkor, nem, végzettség, foglalkozás megadásával, valamint nyilatkozatot, hogy a grafológus elemzése lapunkban közzétehető.

 

 

Várjuk olvasóink leveleit név, életkor, nem, végzettség, foglalkozás megadásával, valamint nyilatkozatot, hogy a grafológus elemzése lapunkban közzétehető.

 

 

 

 

 

Novák Mária

grafológus-szakértő

grafológus-szakértő

 Életmód rovatunk további cikkei itt!

 

 Életmód rovatunk további cikkei itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!