Gyakornokokat keresünk!

Újra gyakornokokat keres lapunk szerkesztősége. Kizárólag olyan egyetemi vagy főiskolai diplomával már rendelkező, pályakezdő fiatalok jelentkezését várjuk, akik kedvet éreznek az újságíráshoz.

Zalai Hírlap

A gyakornoki státus egy évre szól, továbbfoglalkoztatási lehetőséggel nem jár.

A szerkesztőségi gyakornokok ez alatt elsajátítják az újságírás és a lapszerkesztés alapelemeit, napi munkát végeznek a szerkesztőségben, írásaik folyamatosan megjelennek a lap hasábjain, online kiadásában.

Olyan gyakornokokat keresünk, akik azon túl, hogy érdeklődnek a közélet történései iránt, rendelkeznek alapfokú számítógépes ismeretekkel, tudják használni a MS Word programot, az internetes kereső programokat és nemcsak szeretnek fotózni, hanem fotózási alapismeretekkel, digitális fényképezőgéppel is rendelkeznek. Továbbá olyan pályakezdők legyenek, akik még munkaviszonyban nem dolgoztak sehol, START-kártyával rendelkeznek, illetve jogosultak annak kiváltására. Jelentkezni a postacímünkre (8901 Zalaegerszeg, Pf. 25.) elküldött levélben, illetve a [email protected] e-mail címen lehet.

A pályázóktól fényképes önéletrajzot, továbbá három, egyenként ötven sornál nem hosszabb, tetszőleges műfajú írást, valamint szintén három, különböző élethelyzeteket bemutató fotót kérünk. A jelentkezéseket augusztus 19-ig kérjük megküldeni a fenti címek valamelyikére. A felvételi feladatmegoldásokra és elbeszélgetésekre augusztus 25-én kerül sor. A gyakornoki állás betöltése szeptember 1-jétől történik. További részletekről érdeklődni a 92-502-231-es telefonszámon lehet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!