Graffitis nászajánlat

Ötletes lánykérések százairól olvashatunk a neten, legyen az romantikus, extrém vagy hétköznapi, spontán. Az amerikai Shannon egy graffitis ötlettel élt - sikeresen.

zaol.hu

 Nézze meg videón!Hozzám jönnél feleségül? - ez és hasonló mondatok már megannyi módon hagyták el férfiak száját e planétán, miközben kedvesük elé térdepeltek különféle kacifántos szituációkban. Gyertyafényes vacsora, süteménybe rejtett gyűrű, virágszirmokkal teliszórt lakás, szerenád az ablak alatt, hétvége egy kastélyban, romantikus környezet, lovashintó, lovasszán, virágeső, kibérelt óriásplakát, s még sorolhatnánk mi minden tarkítja a romantikus szitációkat.

Természetesen akadnak spontán emberek is, akik egyik pillanatról a másikra megkérik a hölgy kezét, akár az utcán, moziban, benzinkúton, bevásárlás közben, vacsora mellett, illetve bármilyen hétköznapi szituációban. Az extrémitást is sokan választják, páros bungee jumping, tandemugrás, búvárkodás, hegymászás s minden olyan szituáció/hely, ahol nem számít kedvesünk a nagy kérdésre, de naphosszat sorolhatnánk a különféle lánykéréseket.

Gondoltak már graffitire? Shannon elég sajátos módját választotta a lánykérésnek, egy az egyben felfestette egy graffiti-művésszel a kérdést egy autós alkatrészbolt falára. De nem csak egy kérdést, hanem egy komplett rajzot készítetett, illetve két négyzetet (igen - nem) s Jessica-nak kipipálva kellett válaszolnia a kérdésre.  Az egészet videóra rögzítették, s közzé is tették, hogy férfiak tucatjai ebből is meríthessenek ötletet a nagy pillanathoz.

Graffiti Proposal from PR!MO on Vimeo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!