Foci vb: labda helyett tévé - Kisorosoltuk a Keresse a focilabdákat! című játékunk nyerteseit

Nemcsak a futball-világbajnokság döntőjét, de már az utolsó csoportmérkőzéseket is új LCD-tévén nézheti Smuczer Ferenc és családja. Kedden reggel ugyanis, közjegyző jelenlétében, kisorosoltuk a Keresse a focilabdákat! című játékunk nyerteseit.

Péter Gyöngyi

 

A dobozból hamar kikerült az új televízió, a családfő neki is látott, hogy összeállítsa.

- Egyelőre ideiglenes helye lesz, aztán demokratikusan megegyezünk, hova is kerüljön... - említette a villamosmérnök családfő, Smuczer Ferenc.

A Zalai Hírlap játékába egyébként neje, Lívia nevezett be , aki arra álmában sem gondolt, hogy megnyerhetik a fődíjat.

- Nemrégiben tűnt el a fiúk focilabdája, gondoltam, jó lenne helyette egy másik - mondta a gondozónőként dolgozó feleség. Hozzátette, kétségei voltak a telefonhívás után, amikor is azt közölte vele lapunk főszerkesztője, Virrasztó Zsolt, hogy LCD-tévé-vel érkezünk hozzájuk. - Először azt hittem, az előfizetési díjjal van gond, nem érkezett meg az átutalás... Ráadásul rosszul tudtam, úgy emlékeztem, hogy június 15-én tartották a sorsolást, most kerestük csak vissza a pontos dátumot... Pár éve részt vettünk az újság sulikezdési akciójában, akkor kaptunk két-két ezer forintos utalványt, lottón, totón volt kisebb sikerünk, de komoly díjat sosem nyertünk.

Noha sem a férj, sem a feleség nem zalai származású, régóta élnek már az ország ezen tájékán, így mindennapjaik része lapunk is.

- Régóta előfizetők vagyunk, úgy tizenöt éve, mióta Nagypáliban élünk. Zalaegerszegről költöztünk ide, ott nyolc évig laktunk - számolt utána Lívia, aki tapolcai, míg férje miskolci. A munka hozta e vidékre őket. - Másképpen nem indulhat a nap, mint kávéval és a Zalai Hírlappal.

A nagyobbik fiú, a 15 éves Bálint a Göcsej SE sikeres sportlövőjeként gyakorta szerepel az újságban, ezen alkalmakkor több példány is sorakozik otthonukban. Öccsével, a 13 éves Danival gyakran fociznak, ezért jött volna jól a labda, de azért persze nem keseregnek, örülnek a televíziónak és nem is cserélnék el. Így könnyebben követhetik a vébé eseményeit, nem gond, ha édesanyjuk esetleg mást nézne. Egyik csapat mellett sem tették le voksukat, édesapjuk a hollandokért szorít...

 KUPONOKÉRT NYERHETTEK

A futball-világbajnokság kapcsán Keresse a focilabdákat a Zalai Hírlapban! elnevezésű játékot még múlt hónap közepén dítottuk útnak. A vállakozó kedvű olvasóknak nem volt más feladatuk, minthogy megkeressék az újság oldalain a május 15. és június 15. között elrejtett nyolc darab különböző, számozott focilabda formájú kupont. Ezek közül legalább ötöt kellett visszaküldeni egy lezárt borítékban június 15-ig. A játékban részt vevők között egy LCD-tévét, 20 hátizsákot és 30 focilabdát sorsoltunk ki tegnap délelôtt, természetesen közjegyző jelenlétében.

Meccsek, érdekességek, tippek, esélyek, sztorik és hírek - Kattanjon ránk: VB-2010

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!