Ön látta a cserbenhagyót?

Baleset részese volt, majd elhagyta a helyszínt egy szürke színű Ford Focus Zalaszentivánon március 26-án. A sofőrt keresi a rendőrség.

zaol.hu

Március 26-án 08.40 óra körül Zalaszentiván belterületén közlekedett egy eddig ismeretlen személy az általa vezetett, szürke színű Ford Focus típusú gépkocsival Zalaegerszeg irányából. A jármű egy enyhén jobbra ívelő kanyarba áttért a szemközti forgalmi sávba, melyet észlelve a vele szemből érkező motorkerékpáros fékezett, elesett, majd a vízelvezető árokba csapódva állt meg.  A járművek nem ütköztek.

Az esetet követően a Ford Focus típusú személygépkocsi a helyszínről megállás nélkül elhajtott.

A motorkerékpár vezetője a baleset során nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A hatóság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (Zalaegerszeg, Kossuth Lajos út 45-47), vagy tegyen bejelentést a 92/326-850-es telefonszámon, illetve a díjmentesen hívható 107-es segélyhívón.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!