Csipkés tangától a fátyolig! Minden, ami esküvő (képgalériával)

Hagyományteremtő szándékkal rendeztek szombaton esküvői kiállítást Nagykanizsán, a Medgyaszay Házban. A dekorációtól az asztali terítékig, a női-férfi esküvői viselettől a csipkés tangáig terjedt a kínálat, amely szép számú érdeklődőt vonzott.

zaol.hu

Számos vállalkozó mutathatta be termékeit a Medgyaszay Ház és Osvald Gábor vállalkozó által szervezett Kanizsai Esküvő című kiállításon szombaton, amihez hasonlóra pár próbálkozástól eltekintve évek óta nem volt példa a dél-zalai városban.


Az újrakezdés jegyében megrendezett program több száz érdeklődőt vonzott - aki ott volt, az nemcsak a szebbnél szebb menyasszonyi ruhákban gyönyörködhetett, hanem a nászéjszaka ajánlott viseleteiben is, ugyanis modellek vonultatták fel az aktuális fehérneműtrendet.

- Helyi vállalkozókkal közösen úgy gondoltuk, hogy "csinálunk" magunknak egy kifejezetten esküvői témájú kiállítást, mert a megye más városaiban már van ilyen - beszélt az előzményekről Osvald Gábor. - A gondolatot már csak azért is tett követte, mert az emberek többsége abban a hitben él, hogy az esküvő, lakodalom valami iszonyatosan drága dolog. Páran meg akartuk mutatni, hogy ez nem így van, s ebbéli törekvésünket többen is támogatták.

Osvald Gábor jelezte: körülbelül negyedszáz kiállító jelent meg a Medgyaszay Házban. A rendezvény keretében a Hétszínvirág Óvoda kis ovisai lakodalmast adtak elő, de volt hastáncbemutató is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!