Fidesz: még nincs döntés Dzsudzsák kampányszerepléséről (frissítve)

A Fidesz nagyon örül annak, hogy a saját területükön kimagasló teljesítményt elérő emberek - jelen esetben sportolók - szívesen támogatják a pártot és a párt kampányát, konkrét döntés azonban még nem született - kommentálta az ellenzéki párt elnöki stábjának helyettes vezetője a Dzsudzsák Balázs Fidesz-plakátokon való szereplésével kapcsolatos keddi hírt.

zaol.hu

A holland PSV Eindhoven játékosa az MTI-nek kedden azt nyilatkozta, azért vállalja el a Fidesz felkérését, mert szeretné, ha Magyarországon olyan kormány kapna megbízatást, amely az eddigieknél többet törődik a sporttal. Hozzátette, egy olyan reklámban fog szerepelni - ha sikerül minden részletben megállapodni -, amelyben egy mondatot mond, amellyel a sport fontosságára hívja fel a figyelmet.Korábban írtuk:

A Fidesz  Dzsudzsák Balázzsal hódít

Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó a sport fontosságára hívja majd fel a figyelmet a Fidesz kampányában. Mint a holland PSV Eindhoven játékosa elmondta, azért vállalja el a Fidesz felkérését, mert szeretné, ha Magyarországon olyan kormány kapna megbízatást, amely az eddigieknél többet törődik a sporttal.

"Nem értek a politikához, és nem is szeretnék hozzá érteni. Számomra az a fontos, hogy a sportot karolja fel az új kormány. Épüljenek stadionok, sportcsarnokok, és minél többen sportoljanak!" - mondta az MTI-nek Dzsudzsák.

Hozzátette, egy olyan reklámban fog szerepelni - ha sikerül minden részletben megállapodni -, amelyben egy mondatot mond, amellyel a sport fontosságára hívja fel a figyelmet.

A játékos kedden a Napi Ásznak erősítette meg, hogy menedzsere és a legnagyobb ellenzéki párt a múlt héten egyeztetett a kérdésben.

Az MTI úgy tudja, hogy több közéleti szereplő is jelentkezett a Fidesznél, hogy segítene a kampányban. Arról még nem döntöttek, hogy milyen formában jelennek majd meg ezek a támogató nyilatkozatok.

Választás 2010  - Lapozzá át vonatkozó dossziénkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!