Hőlégballonból osztott szaloncukrot a Mikulás (több fotóval)

A zalaegerszegi Városi Hangverseny- és Kiállítóterem melletti parkolóban csütörtök délután hatalmas, háromezer köbméteres hőlégballonból osztott szaloncukrot a Mikulás a kisiskolásoknak.

zaol.hu

A nagyszakállú jókívánságait Juhász Zoltán pilóta és Bónus Gyöngyi navigátor (mindketten a gellénházi Zala-Zola Hőlégballon és Szabadidősport Egyesület tagjai) tolmácsolta az összegyűlteknek.







A hőlégballonozás zalai szerelmesei többször szerepeltek már lapunk hasábjain, tudósításainkat  a ZH online felületén is megtalálja - a cikkek elolvasásához kattintson az alábbi címekre:


2009. augusztus 10.
329 hőlégballon légi bevetésen - Zalai csapat a nemzetközi találkozón (képgalériával)
Chambley - Összesen 329 hőlégballon szállt fel a magasba a közelmúltban Franciaországban megrendezett 11. Lorraine Mondial nemzetközi fesztiválon. Megyénket is képviselték a találkozón.


2009. május 16.
Magassági mámor! Hőlégballonnal repülték át Zalaegerszeget (fotókkal)
ZH - Az Egerszeg Fesztivál pénteki programkavalkádját a gellénházi Zala-Zola Hőlégballon Szabadidő- és Sportegyesület „mutatványa” is színesítette. Az egyesület képviselői, Juhász Zoltán pilóta és Bónus Gyöngyi navigátor a megyeszékhelyi Vizslaparkban - kíváncsi tekintetek közepette – állították fel a hőlégballont, azzal a határozott szándékkal, hogy a magasból „térképezzék fel” Zalaegerszeget, kiváltképpen a belvárosi nyüzsgést. 


2008. május 26. 
Ballonnal repültük át a Balatont
Balaton - A gellénházi Zala-Zola Hőlégballon Szabadidő- és Sportegyesület invitálásának eleget téve lapunk három napot is eltöltött az ötödik alkalommal megrendezett Balaton-Átrepülő Nemzetközi Hőlégballon Versenyen. Noha az időjárás eleinte a felszállást sem tette lehetővé, a harmadik napon mégis sikerült 2200 méter magasságból letekintenünk a magyar tengerre. 


2008. január 19. 
Túra 3500 méter magasban
Gosau - Múlt héten rendezték meg a 15. Dachstein Alpentrophy hőlégballon-fiesztát, melyen Zala megyét a Zala-Zola Hőlégballon Szabadidő és Sportegyesület képviselte. 


2007. augusztus 11. 
Az élmény megérte
Chambley - Több száz hőlégballon szállt fel a magasba a múlt héten Franciaországban tizedik alkalommal megrendezett Lorraine Mondial hőlégballon-fesztiválon. Az eseményen térségünket a gellénházi Zala-Zola Hőlégballon Szabadidő és Sportegyesület képviselte. 


2007. június 27. 
Nem a magányosok sportja
Gellénháza - Furcsa egy ágazata a sportnak a hőlégballonozás: művelőjének szabadságot nyújt, ám korlátok közé is szorítja, hiszen nem birtokolja a teljes irányítást a légijármű felett. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!