Keressük Zala megye csodáit! - Érkeznek a javaslatok (képgalériával)

ZH - Lapunk október elsején hirdette meg a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesülettel és a Kanizsa TV-vel közös akciót, s máris több mint húsz „csodajelöltről” szóló javaslatot juttattak el hozzánk olvasóink.

zaol.hu

Mint arról már beszámoltunk, a három szervezet arra buzdítja a zalaiakat, s mindazokat, akiknek valamiért kedves ez a megye, hogy készítsünk közösen leltárt Zala megye természeti és ember alkotta értékeiről, azon kincseinkről, amelyekre joggal lehetünk büszkék, s ezek közül szintén közösen válasszuk ki aztán Zala 7 természeti és 7 építészeti csodáját.

Eddig az alábbi javaslatok érkeztek (a beküldött fotókat megtalálja képgalériánkban - klikk IDE):

Épített környezet: 


Természeti környezet:


Természetesen tovább várjuk javaslataikat Zala természeti és épített csodáiról!

A  csatolt fényképet és rövid leírást is tartalmazó javaslatokat november 20-ig várjuk[email protected] elektronikus, illetve a 8901 Zalaegerszeg, Pf.: 25. hagyományos postai címre. Kérjük, a levélben közöljék nevüket, címüket és telefonszámukat is, hiszen a nevezők között értékes ajándékot sorsolunk ki.
A kezdeményezés honlapján (http:7csoda.zalaihirlap.hu ) valamennyi beérkező javaslat látható lesz majd, s itt zajlik november 21. és január 15. között a szavazás is.

A voksolók által kiválasztott 7-7 csodát a megye ünnepén nevezik meg a kezdeményezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!