Együtt az újszülött és a 23 éves árva: Olivérek találkozója (képgalériával)

Zalaegerszeg - "Szeressék a színházukat! " Ezzel felszólítással tette le névjegyét Krámer György rendező-koreográfus, amikor az általa színre állított musical bemutatója utáni fogadáson köszöntőt mondott.

zaol.hu

A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház régi hagyományt  támasztott fel, amikor a pénteki évadnyitó premier után kötöttségektől mentes találkára hívta a darab művészeit valamint a nézőtéren helyet foglalókat, köztük a támogatókat, valamint  város oktatási és művelődési intézményeinek vezetőit. (A színház fokozott figyelemmel  kíván fordulni  a fiatalok felé, ehhez keres partnereket az iskolákban.)  


Komáromy Róbert, Domján Róbert, a 23 évvel ezelőtti címszereplő, Szabó József direktor, középen az ifjú Oliver: Csernák Norbert,  jobbra pedig Pataki Mátyás támogató cég vezetője - ZH fotó: Arany Gábor
A FOTÓRA KATTINTVA TEKINTSE MEG KÉPGALÉRIÁNKAT!

Szabó József igazgató, majd Török Zoltán, a fenntartó városi önkormányzat kulturális bizottságának elnöke szólt az egybegyűltekhez. Utóbbi az új kezdet örömeit, a folytatás felelősségét hangsúlyozta, hivatásából fakadó idézettel indítva útjára a nehéz szakaszon épphogy túljutott színház  évadját: küldetésed van. Az Oliver című musical vendégrendezője Krámer György pedig arra kérte a nézőket, szeressék a színházukat, nélkülük ugyanis  nem érheti el célját.

A színház támogatói közül családjával együtt jelen volt a Lambda System Kft (építőipari kereskedés) budapesti vezetője, Pataki Mátyás is, aki az élmény mellett azt is megköszönte a társulatnak, hogy 13 éves gyermekének kötelező olvasónaplójához ( természetesen Twist Oliver!) ilyen szép segítséget nyújtottak.
 
A   zenés darab szereplői és közönség tagjai ezután kellemes csevegésbe merültek  italok és jófalatok társaságában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!