A művelődési ház közelében maszturbált egy középkorú férfi Nagykanizsán

Zalaegerszeg - Hétfőn igencsak akadt dolguk a zalai rendőröknek: egy férfit szeméremsértésen kaptak; egy presszóban két férfi és két nő összeverekedett; egy fiatalember ittasan nekitolatott egy másik autónak; s volt, aki több százezer forintot lopott el egy lakásból.

zaol.hu


A padon önkielégített
Állampolgári bejelentés alapján a nagykanizsai rendőrök az egyik művelődési ház közeléből állítottak elő egy középkorú férfit hétfőn délután, aki egy padon ülve önkielégítést végzett. A férfi ellen a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt kezdeményeztek büntetőeljárást.

Két pár, egy verekedés
Egy nagykanizsai presszóból kértek rendőri segítséget hétfőn este, mivel ott két férfi és két nő előbb egymással, majd a biztonsági szolgálattal is dulakodásba keveredett. A csetepaténak a rendőrjárőrök vetettek véget, akik a négy személyt előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, ahol csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ittas vezetés és következményei
Hétfőn éjjel Nagykanizsán, a Munkás úton, a garázssor előtt parkoló egyik személygépkocsi tulajdonosa egy csattanásra figyelt fel, majd látta, hogy autójának egy másik kocsi nekiment, s a sofőr adatai hátrahagyása nélkül elment a helyszínről. A károsult értesítette a rendőrséget és ő maga is a Suzuki után eredt. A rendőrök a Kaposvári úton, egy benzinkútnál igazoltatták a Suzuki huszonéves sofőrjét, aki az adatok szerint nekitolatott a másik autónak. A jogosítvánnyal sem rendelkező fiatalember esetében az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért vérvételre előállították. Ellene a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon ittas vezetés gyanúja miatt eljárást kezdeményeztek.

Pénzt és arany ékszert lopott a "szarka"
A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon nyomozást indítottak ismeretlen tettes ellen lopás bűntett gyanúja miatt. Az elkövető hétfőn délelőtt a megyeszékhelyen, egy belvárosi társasházi lakásból 2.400 eurót, 25 ezer forintot, valamint 50 ezer forint értékben arany ékszert tulajdonított el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!