Zalai fogás: 400 gramm kábítószergyanús törmelék az autó ülése alatt

ZH - Kedden este a 74-es főúton, Nagykanizsa határában a rendőrök ellenőrzésre megállítottak egy Zalaegerszeg felé tartó, Audi típusú személygépkocsit. Az intézkedés során az autó első ülései alatt egy-egy zacskóban kábítószergyanús növényi törmeléket (feltehetően marihuanát) találtak.

zaol.hu

A körülbelül 400 gramm anyagot a kocsiban ülő zalaegerszegi és nagykapornaki férfitól lefoglalták. A két férfit őrizetbe vették. Ellenük a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak - tájékoztatta szerkesztőségünket Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 


Ám nem ez volt az egyetlen kábítószerfogás Zalában: 

Kábítószeres bélyegeket találtak egy francia nőnél a vámosok Letenyén
Kábítószerrel átitatott bélyegeket és kisebb mennyiségben szintetikus kábítószert is találtak a vámosok kedden Letenyén, egy francia állampolgárságú nőnél - tájékoztatott szerdán a Vám- és Pénzügyőrség (VPOP) nyugat-dunántúli sajtóreferense.

Olvassa el cikkünket - kattintson a fenti címre! 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!