Összeesküvést gyanítanak Nagykanizsán

Nagykanizsa - Összeesküvésről, a Vízmű Zrt. vezérigazgatója elleni szervezett támadásról beszélt keddi sajtótájékoztatóján Röst János, az SZDSZ képviselője. Mint mondta: Marton István polgármesternek mára személyes ügyévé vált a Vízmű vezérigazgatójának leváltása, ezidáig kétszer próbálta meg elmozdítani székéből Kassai Zoltánt.

Sámel József

A likvidáláshoz ráadásul politikai és szakmai segítséget is kapott,  Marton Istvánnal Kele Lajos, Eszteregnye, illetve Kanász János Surd polgármestere és Molnár Szabolcs, a Vízmű Zrt. korábbi stratégiai igazgatója is együttműködött.

Röst János szerint a Vízmű korábbi közgyűlésére forgatókönyv készült, melynek célja az volt, hogy megbuktassák a vezérigazgatót. Az anyagot Molnár Szabolcs munkahelyi számítógépén meg is találták több, Marton Istvánnak írt feljegyzéssel együtt. Röst János hangsúlyozta: nem tudja, hogy a Vízműnél történtek-e szabálytalanságok, ám amíg ez nincs kivizsgálva, nem lehet puccsal leváltani a vezetőt.

Az ominózus forgatókönyvről megkérdeztük Molnár Szabolcsot is, aki azt mondta: nem írt és nem töltött fel ilyen anyagot, s furcsa, hogy ezek a fájlok csak a cégtől való távozása után kerültek elő.

Korábbi cikkeinket a kapcsolt anyagok között találja! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!