Kikapott a ZTE FC a Legiától

Jennersdorf - A ZTE FC labdarúgó csapata szerda este az osztrák település labdarúgó pályáján a Legia Varsó együttesével mérte össze tudását.

Bóbics László

Az előkészületi mérkőzés előtt Nagy Ferenc a ZTE FC első embere elmondta, hogy  Matej Miljatoviccsal két éves szerződést kötöttek. A védő most Szlovéniában kezelteti sérült bokáját és a megbeszélések szerint hétfőn tér vissza Egerszegre. Abban bíznak, hogy az állapota gyorsan javul. 
Kocsárdi Gergellyel is megállapodtak, a jobboldali védő újabb egy évre kötelezte el magát a kék-fehér klubhoz. 
Új embernek számít a Ferencváros egykori labdarúgója Schultz Levente. Az aprótermetű középpályás legutóbb a német harmadosztályú Burghausen együttesében futballozott. Néhány napot edzett Csank János csapatával és az egykori szövetségi kapitány úgy ítélte meg, hogy a klub kössön szerződést a labdarúgóval. Az érintettek egy plusz egy esztendőre szóló kontaktust láttak el kézjegyükkel.

A Legia Varsó-ZTE FC találkozón a zalaiak a Vlaszák  Kocsárdi, Kovács G., Bogunovic, Panikvar  Sluka, Máté, Kamber, Schultz  Pavicevic, Balázs Zs. összeállításban kezdtek. A  lengyel élvonal második helyezettje ellen a ZTE-ben pályára lépett még Pogacsics, Sipos, Papizsanszkij,   Horváth II. A., Petneházi, Barna, Péter P.,  Délczeg. Az első félidő 1-0-as lengyel vezetése és a cserék után már egyértelműen jobbak voltak a lengyelek, s a mezőnyben sokáig jól focizó ZTE ellen 3-0-ra nyertek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!