Párnákkal püfölték egymást a fiatalok (frissítve képgalériával)

Nagykanizsa - Tollas, szivacsos, és vattás. Főleg ilyen töltelékű, ám puha párnákkal püfölte egymást kifulladásig közel 30 fiatal a kanizsai Erzsébet téren tartott nemzetközi párnacsata napon.

Benedek Bálint

A helyi középiskolásokból verbuválódott szervezők, április 4-én, délután 4 órai kezdettel, rövid szabályismertetés után a magasba emelték párnájukat, s kezdődhetett a harc! Hímzett díszpárna, s óriási tollpárna csattant, háton, fejen, és gabalyodott a lábak közé. 



Egy-egy ütés után már érkezett a következő, és akinél párna volt egyáltalán nem „menekülhetett”. Negyedórás csata után úgy tűnt kifulladt a küzdelem, ám, aki addig azt hitte, megúszta, tévedett. Az elgyötört tollas párnák hamar feladták a harcot, a hatalmas csapásoktól a huzatok felrepedtek, és a tollpihék vastagon beterítették a teret. 



Néhány „partizán” még felfedezte a közeli szökőkút egyelőre száraz medencéjét, de a közelharc már nem tartott sokáig, és a romeltakarítással együtt közel háromnegyed óra után véget ért a küzdelem.  


Nézze meg képgalériánkat! Klikk a fotóra!
Fotók: Varga György

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!