A Volán nagy csatában nyert a Szolnok ellen (képgalériával)

Zalaegerszeg - Győzelemmel kezdte meg az 5-8. helyért zajló rájátszást a Zala Volán-ZTE női kosárlabda csapata, amely kedden Szolnokon akár pontot is tehet a pároscsata végére.

Kerkai Attila

Zala Volán-ZTE - Szolnoki NKK 68-63  (21-14, 10-14, 14-9, 23-26)
Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Forrai, Sabáli. NB I A-csoportos női kosárlabda-mérkőzés, rájátszás az 5-8. helyért.  

Zala Volán: Szalay (53), Ambrus (33), Rasheed (4), Szélesy (2012), Horváth Zs. (20). Csere: Varga Zs. (6), Hersics (-), Takács (86), Pungor (2). Edző: Bencze Tamás. 

Szolnok: Djelmis (6), Darida (9), Boskovics (1612), Hegedűs (12), Serbán (6). Csere:  Rubold (2), Zele (86), Sonyák (4), Szabó V. (-).  Edző: Kmézics Zorán. 



Fotó: Pezzetta Umberto

A fotóra kattintva tekintse meg a mérkőzést képekben!

A vasárnapi találkozón jól kezdett a Volán, főleg az Európa-bajnokságra készülő keretbe is beválogatott Horváth Zsófia vezérletével szerezte pontjait. A centert nehezan tartották a szolnokiak, akik később felgyorsították  játékukat és teljesen nyílttá tették a mérkőzést.   
A második félidőben is  izgalmas maradt a találkozó, hiszen egyik fél sem tudott elszakadni a másiktól. Zalai oldalon Szélesy remekelt, ez sokat jelentett, végül nagy csatában a Zala Volán nyert. A  két győzelemig tartó párharcban ezzel 1-0-ra a Volán vezet, a második mérkőzést kedden játsszák Szolnokon. 

Bencze Tamás: Igazi presztízsmeccs volt, izgalmakal, fordulatokkal.  A végén határozottabbak voltunk a véldekezésben és ez döntött.  

Kmézics Zoran: Hullámzó volt a játékunk, s emiatt elszalasztottuk a győzelem lehetőségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!